Politiebericht Venlo 13-08-2001
Mediaberichten 13 augustus (laatste bericht)

MEIJEL Verkeerscontrole

MEIJEL Tijdens verkeerscontroles op maandagmorgen op de Kerkstraat zijn drie bekeuringen uitgedeeld voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring. Deze controles zijn gehouden in als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug. De controles hebben tot doel om de overlast van sluipverkeer en omgeleid verkeer tegen te gaan.

VENLO 289 StraatMaat-bekeuringen

VENLO De politie van het district Venlo heeft de afgelopen week in totaal 289 bekeuringen opgemaakt in het kader van het project StraatMaat. In samenwerking met de dienst parkeerbeheer van de gemeente Venlo werden 49 parkeerbonnen uitgeschreven. De overige overtredingen hebben te maken met het rijden in strijd met een geslotenverklaring (60), parkeren ondanks een parkeerverbod (44), het rijden met een te hoge snelheid (18), het rijden zonder helm (14), het rijden door rood licht (13), het niet hebben van een bromfietscertificaat (2), een te hoog vermogen (1), wildplassen (1) en hinderlijk drankgebruik (1).Verder werden er 86 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen. Verdeeld over de basiseenheden zien de resultaten er als volgt uit: basiseenheid Venlo-Centrum (91), basiseenheid Helden (73), basiseenheid Venlo-Oost (40), basiseenheid Blerick (25) en basiseenheid Tegelen (11).

REGIO Snelheidscontroles

HEIDE Tijdens snelheidscontroles op de Deurneseweg op maandag zijn 23 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 466 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT - Tijdens snelheidscontroles op de Wetering op maandagmiddag zijn 6 bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 106 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Het aantal passerende voertuigen is niet bekend.

Deel: ' Politiebericht Venlo; Limburg Noord '
Lees ook