Politiebericht Venlo 8-08-2001
Mediabericht 08-08 (17.00 uur)

REGIO Snelheidscontroles
Bij verschillende snelheidscontroles in de regio heeft de politie vanmorgen 214 bekeuringen opgemaakt.

MEIJEL Bij een snelheidscontrole op de Nederweertsedijk in Meijel heeft de politie woensdag 69 bekeuringen opgemaakt onder de 663 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/uur, de maximumsnelheid op deze weg betreft 80 km/uur. Met name als gevolg van de afsluiting van de Roggelsebrug zijn er verschillende omleidings-routes aangegeven. Deze routes zullen door de politie extra gecontroleerd worden, met name omdat ze door woonkernen gaan. Daarnaast zal door de politie op deze routes ook streng gelet worden op gesloten verklaringen, eenrichtingsverkeer en inhaalverboden in Meijel, Ospel, Eind en Leveroy.

LEVEROY Bij een snelheidscontrole op de Houtsberg in Leveroy heeft de politie woensdagmiddag 51 bekeuringen opgemaakt onder de 593 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/uur, de maximumsnelheid op deze weg betreft 80 km/uur.

MOOK - Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie woensdag 47 bekeuringen opgemaakt onder de 420 passanten. De maximumsnelheid op deze weg betreft 50 km/uur. Hoogst gemeten snelheid 90 km/u.

WELLERLOOI - Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg Zuid heeft de politie woensdagmorgen 9 bekeuringen opgemaakt onder de 124 passanten. De maximumsnelheid op deze weg betreft 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.

BERGEN Bij een snelheidscontrole op de Siebengewaldseweg heeft de politie woensdagmorgen 12 bekeuringen opgemaakt onder de 77 passanten. De maximumsnelheid op deze weg betreft 50 km/uur en de hoogst gemeten snelheid was 74 km/u.

GENNEP Bij een snelheidscontrole op de Heijenseweg heeft de politie woensdagmorgen 26 bekeuringen opgemaakt onder de 292 passanten. De maximumsnelheid op deze weg betreft 50 km/uur en de hoogst gemeten snelheid was 74 km/u.

VENRAY Verkeerscontrole

VENRAY Bij een controle van een auto op de Wolfskers in Venray heeft de politie dinsdagavond een voertuig aangetroffen dat niet meer verzekerd bleek te zijn en waarvan de APK vervallen is. De auto is eigendom van een 41-jarige man uit Venray. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

BAARLO Verkeersongeval

BAARLO Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Napoleonsbaan Noord in Baarlo heeft een 57-jarige vrouw uit Maastricht diverse snijwonden opgelopen. De vrouw reed over de Napoleonsbaan Noord, komende uit de richting Venlo. Plotseling raakte ze van de weg. Als gevolg hiervan botste ze tegen een boom. De vrouw is met diverse snijwonden per ambulance overgebracht naar het Venlose Ziekenhuis.

Deel: ' Politiebericht Venlo snelheidscontroles '
Lees ook