Politiebericht Venlo 25-09-2001
Mediaberichten 25 september (laatste berichten)

REGIO Snelheidscontroles

REGIO Bij snelheidscontroles in Horst en Weert heeft de politie Limburg-Noord maandag 12 automobilisten bekeurd.

HORST Bij een snelheidscontrole op de Stationstraat heeft de politie maandag vijf automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid is 98 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Het aantal gecontroleerde voertuigen is niet bekend.

WEERT Bij een snelheidscontrole op de Roermondseweg in Weert heeft de politie maandagmorgen zeven automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 124 gecontroleerde voertuigen bedroeg 76 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM Vijf auto-inbraken opgelost

OOSTRUM De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 25-jarige inwoner van het Poolse Oleszyce en een 32-jarige inwoner van het Poolse Niedoradz aangehouden op verdenking van een vijftal inbraken in autos. Politieagenten kregen rond 02.15 uur een melding dat er zou worden ingebroken in een personenauto op het parkeerterrein aan de Stationsweg. Ter plaatse gekomen zagen zij dat bij een van de autos een raam was ingeslagen. De daders waren inmiddels gevlucht. Even later kregen de agenten een melding dat een autoinbreker was overlopen in Geijsteren, waarbij een signalement van de vluchtauto was gegeven. Rond 02.55 uur zagen ze een auto rijden die daaraan voldeed en lieten de bestuurder stoppen voor een controle. Op de achterbank lagen diverse goederen die, naar wat later bleek, verkegen waren via autoinbraken. Beide inzittenden zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Hieruit bleek dat de mannen in verband kunnen worden gebracht met vijf auto-inbraken die diezelfde nacht plaatsvonden in Venray, Geijsteren en Leunen. De Polen zijn inmiddels in bewaring gesteld en zullen dat blijven tot de zitting. Zodra ze aan hun strafeis hebben voldaan, worden ze overgedragen aan de Vreemdelingendienst, aangezien ze illegaal in Nederland verblijven. Ze zullen vervolgens in afwachting op de uizettingsprocedure in vreemdelingenbewaring worden gesteld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Venlo Snelheidscontroles '
Lees ook