Politiebericht Venlo 29-08-2001
Mediaberichten 29 augustus (laatste berichten)

HORST Verkeerscontroles
HORST Bij verkeerscontroles op de Middenpeelweg in America en op de Californischeweg in Grubbenvorst heeft de politie dinsdag 15 automobilisten bekeurd. Elf automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, twee voor het ontbreken van de hulpkoppeling, één voor het rijden zonder geldige APK-keuring en één voor het rijden in een onverzekerde auto. Het aantal gecontroleerde voertuigen is niet bekend. VENRAY Verkeerscontrole VENRAY Bij een verkeerscontrole op de Maasheseweg in Venray heeft de politie dinsdagmiddag 5 automobilisten van de 75 gecontroleerde voertuigen bekeurd. Vier automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en één voor het rijden zonder geldige APK-keuring.

MEIJEL Controles afsluiting Roggelsebrug
MEIJEL - Bij controles in Meijel en Ospel heeft de politie in het kader van het project afsluiting Roggelsebrug 159 bekeuringen opgemaakt. MEIJEL Bij een verkeerscontrole op de Kerkstraat in Meijel heeft de politie dinsdagmiddag zes bekeuringen opgemaakt. Vijf vrachtwagenchauffeurs zijn bekeurd voor het negeren van een doorrijverbod en één automobilist is bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. OSPEL Bij een snelheidscontrole op de Meijelsedijk in Ospel heeft de politie dinsdagmiddag 139 automobilisten bekeurd. 723 automobilisten passeerden het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Woensdagmorgen heeft de politie op dezelfde plaats 14 automobilisten bekeurd. 513 automobilisten passeerden het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend.

HEEL Snelheidscontrole
HEEL Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsweg in Heel heeft de politie dinsdagmorgen in het kader van het project Samen Minder 33 automobilisten van de 2480 passanten bekeurd. De toegestane snelheid bedraagt 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend.

WEERT Snelheidscontroles
WEERT Bij snelheidscontroles op de Nassaulaan, de Beatrixlaan, de Kerkstraat en de Keulerstraat heeft de politie dinsdag met behulp van de lasergun 13 bekeuringen opgemaakt. Het aantal passanten is niet bekend.

VENLO Snelheidscontrole
VENLO Bij een snelheidscontrole op de St. Urbanusweg heeft de politie dinsdagmiddag 99 automobilisten bekeurd. 964 voertuigen passeerden het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Één bromfietser is bekeurd voor het niet hebben van een geel verzekeringsplaatje.

MELICK Verkeerscontrole
MELICK Bij een verkeerscontrole op de Heinsbergerweg heeft de politie dinsdagmorgen twee automobilisten, van de vijftien gecontroleerden, bekeurd. Beide automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

VENRAY Snelheidscontroles
VENRAY Bij snelheidscontroles op de Noordsingel in Venray, de Stationsweg in Oostrum en de Henri Dunantstraat in Oostrum heeft de politie dinsdagmiddag 10 bekeuringen opgemaakt. Het aantal gecontroleerden is niet bekend.

LIMBURG-NOORD Bromfietscontroles
REGIO - Het Mobiel Jeugdteam van de politie Limburg-Noord heeft woensdagmorgen tijdens bromfietscontroles in het kader van het project Wij gaan weer naar school in Tegelen, Blerick en Venlo 33 bromfietsers bekeurd. TEGELEN Op het Wilhelminaplein zijn 18 bromfietsers bekeurd. Dertien bromfietsers zijn bekeurd omdat ze op een opgevoerde brommer reden, verder zijn er bekeuring opgemaakt voor het niet dragen van een helm, het niet in het bezit hebben van een bromfietscertificaat, het niet opvolgen van een bevel van een ambtenaar in functie en het ten onrechte voeren van een oranje verzekeringsplaatje. BLERICK Op de Molenbossen zijn acht bromfietsers bekeurd. Vijf bromfietsers zijn bekeurd voor het rijden op een opgevoerde brommer, twee voor het niet dragen van een helm en één voor het niet in het bezit hebben van een bromfietscertificaat. VENLO Op de Prinsessensingel zijn zeven bromfietsers bekeurd. Vijf bromfietsers voor het rijden op een opgevoerde brommer, één voor het rijden zonder helm en één voor het niet in het bezit hebben van een bromfietscertificaat.

SINT ODILIENBERG Snelheidscontroles
SINT ODILIENBERG Bij een snelheidscontrole op de Schaapsweg heeft de politie woensdag 72 bekeuringen opgemaakt onder de 175 gepasseerde voertuigen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 58 km/uur waar 30 km/uur is toegestaan. Bij een snelheidscontrole op de provincialeweg heeft de politie woensdag 89 bekeuringen opgemaakt onder de 405 gepasseerde voertuigen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VELDEN Snelheidscontrole
VELDEN Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie woensdagmorgen 100 bekeuringen opgemaakt onder de 1262 gepasseerde voertuigen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Venlo verkeerscontroles '
Lees ook