Politiebericht Venlo 21-08-2001
Mediaberichten 21 augustus (laatste bericht)

REGIO Snelheidscontroles

REUVER Bij de snelheidscontroles op de Kesselseweg in Reuver heeft de politie dinsdagmorgen 11 bekeuringen opgemaakt onder de 106 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan. Bij de snelheidscontroles op de Keulseweg heeft de politie dinsdagmiddag 2 bekeuringen opgemaakt onder de 118 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 65 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

BEESEL Bij snelheidscontroles op de Rijksweg in Beesel heeft de politie in het kader van het project Samen Minder dinsdagmorgen 10 bekeuringen uitgedeeld onder de 825 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 111 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan.

OSPEL Tijdens snelheidscontroles op de Meijelsedijk heeft de politie dinsdagmorgen in het kader van het project Samen minder 23 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 411 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid is nog niet bekend.

GENNEP/SIEBENGEWALD Tijdens snelheidscontroles dinsdagmorgen op de Rijksweg in Gennep en de Nieuweweg in Siebengewald zijn 5 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 50 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 122 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

SWALMEN Tijdens snelheidscontroles dinsdagmiddag op de Bosstraat zijn 13 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 149 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO Verkeerscontroles

VENLO Bij verkeerscontroles op diverse locaties in Venlo en Velden heeft de politie dinsdagmorgen 7 snelheidsovertreders bekeurd en 3 automobilisten bekeurd omdat ze geen autogordel droegen.

VENRAY 15 bekeuringen bij bromfietscontrole

VENRAY Bij een bromfietscontrole op de Stationsweg in Venray heeft de politie afgelopen maandag 15 bekeuringen uitgeschreven. Negen bromfietsers zijn bekeurd omdat ze op een opgevoerde bromfiets reden. Verder zijn 4 bromfietsers bekeurd voor het niet hebben van een geldig bromfietscertificaat, een bromfietser voor het rijden zonder verzekeringsplaat en een bromfietser voor het rijden zonder helm.

ROERMOND Aanhouding

ROERMOND De politie heeft dinsdagmorgen een 32-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van lokaalvredebreuk. De man was ondanks een lokaalverbod aanwezig in een horecagelegenheid aan de Veldstraat. De man werd meegenomen naar het politiebureau en kreeg na verhoor in het kader van snelrecht een boete van fl. 500,- opgelegd.

VENLO Aanhouding illegale vreemdeling

VENLO De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van overtreding van een verblijfsontzegging voor het centrum van Venlo. Bij controle bleek de man illegaal in Nederland te verblijven. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij na verhoor een dagvaarding kreeg uitgereikt in het kader van snelrecht. Hij zal zich op 31 oktober voor de rechter moeten verantwoorden.

BLERICK Winkeldief aangehouden

BLERICK De politie heeft dinsdagmiddag een 33-jarige man uit Blerick aangehouden op de Gijzenstraat op verdenking van winkeldiefstal uit een winkel aan de Laurentiusstraat. De man had vleeswaren meegenomen zonder te betalen en wist te vluchten. De politie wist de man op een braakliggend terrein te achterhalen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook