Politiebericht Venlo 6-08-2001
Mediaberichten 6 augustus (laatste berichten)

GENNEP Snelheidscontroles
GENNEP Bij snelheidscontroles in Ottersum, Wellerlooi en Bergen heeft de politie zondagmiddag 13 bekeuringen opgemaakt onder 249 passanten. OTTERSUM Bij een snelheidscontrole op de St. Janstraat heeft de politie zondagmiddag 6 bekeuringen opgemaakt onder de 166 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/uur, de limiet betreft 50 km/uur. WELLERLOOI Bij een soortgelijke controle op de Heerenvenweg heeft de politie zondagmiddag geen bekeuringen opgemaakt onder de 50 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur, de limiet betreft 80 km/uur. BERGEN Bij een soortgelijke controle op de Aijenseweg heeft de politie zondagmiddag 7 bekeuringen opgemaakt onder de 33 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur, de limiet betreft 50 km/uur.

ECHT Autodiefstal
ECHT Zondagmiddag tussen 11.30 uur en 15.30 uur is een witte Porsche gestolen vanaf de Brugweg in Echt. Het betreft een oude Rijkspolitie Porsche waarop de politiestriping niet meer aanwezig is. De Porsche werd 2 jaar geleden geheeld gerestaureerd en het motorblok werd 6 weken geleden gereviseerd. De Porsche is eigendom van een 44-jarige man uit Schijndel. De waarde van de Porsche is circa fl. 60.000,-.

BLERICK Diefstal oplegger
BLERICK Afgelopen weekend is een oplegger met inhoud gestolen vanaf een parkeerterrein van een bedrijf aan de Parlevinkerweg in Blerick. Het betreft een afgekoppelde, grijze oplegger die geladen was met 727 paar Italiaanse merkschoenen van diverse merken. De oplegger is eigendom van een bedrijf in Renswoude. De totale waarde hiervan is onbekend

MEIJEL Extra controles vanwege omleiding
MEIJEL De politie zal de komende weken extra aandacht schenken aan de verkeerssituatie in Meijel en omstreken in verband met de afsluiting van de Roggelsebrug vanaf vandaag. Om de overlast van sluipverkeer en omgeleid verkeer te beperken, worden er controles gehouden. Sinds vanochtend wordt de afsluiting duidelijk aangegeven middels bebording. In verband hiermee werden door de politie vanmiddag 8 vrachtwagenchauffeurs bekeurd die een geslotenverklaring op de Kerkstraat in Meijel negeerden. Tijdens een snelheidscontrole op de Meijelsedijk werden eveneens vanmiddag 10 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 126 km per uur terwijl de limiet 80 km per uur betreft.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook