Politiebericht Venlo 3-08-2001
Mediaberichten 3 augustus (laatste bericht)

WEERT Aanhouding heterdaad

WEERT Een 19-jarige man uit Wijchen is vrijdagmiddag in de Maaspoort aangehouden op verdenking van diefstal van een laptop ter waarde van fl. 7.500,- uit een winkel. Een getuige wist de politie een goed signalement te geven van de verdachte die even later kon worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder verhoor is ingesloten.

HEYTHUYSEN Woninginbraak

HEYTHUYSEN In een woning aan de Heide is vrijdagmiddag rond 12.30 uur ingebroken. De bewoner die net thuis kwam, zag een vaal roodkleurige Opel Kadett of Ascona half in zijn garage staan. Op het moment dat de bewoner naar de voorkant van het huis liep, reed de rode auto hard weg in de richting van Heibloem. In de garage stond nog audioapparatuur die door de daders is achtergelaten. Toegang werd verschaft door een deur te forceren. Bij de inbraak werden onder meer computerapparatuur, telefoons, sierraden en audioapparatuur weggenomen. De totale waarde van de gestolen goederen is nog onbekend. Een half uur eerder was dezelfde auto door getuigen gesignaleerd bij een woning aan de Stad in Ospel. Ook hier werd de auto op de oprit geparkeerd. Toegang werd verschaft door een ruit te forceren. Hier werden geen goederen ontvreemd. De politie stelt een nader onderzoek in.

SEVENUM Jongen ernstig gewond

SEVENUM Een 11-jarige jongen uit Oudorp is vrijdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op een camping aan de Midden Peelweg. Het slachtoffer is met een bovenbeenwond en diverse bekkenbreuken opgenomen in het ziekenhuis waar hij moest worden geopereerd. Het ongeval gebeurde toen het slachtoffer met zijn fiets een vuilniswagen van de camping, bestuurd door een 55-jarige man uit Oirschot, wilde inhalen. Hierdoor kwam hij in de berm terecht. Hij viel en kwam vervolgens onder de vuilniswagen terecht.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook