Politiebericht Venl0 3-08-2001
Mediaberichten 3 augustus (16.00 uur)

ROERMOND Aanhouding verdachten

ROERMOND De politie heeft vrijdagmorgen rond 2.40 uur naar aanleiding van een verdachte situatie twee mannen uit Roermond van 18 en 21 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een school in Maasniel. De politie zag in totaal vier mannen lopen met computerapparatuur op de Jagerstraat. Op het moment dat zij de politie zagen, gooiden zij de apparatuur weg en zetten zij het op een lopen. Twee verdachten konden worden aangehouden door middel van de diensthond. Een van de twee verdachten heeft hierbij een wond aan zijn been overgehouden die in het ziekenhuis moest worden gehecht. Van de overige twee verdachten ontbreekt ieder spoor. De beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau waar zij in verzekering werden gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

HORST Aanhouding heterdaad

HORST De politie heeft vrijdagmorgen rond 3.15 uur een 42-jarige man uit Horst aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Torenstraat. De bewoners die in de woning aanwezig waren, hoorden gestommel en belden de politie. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, lag de verdachte op het dak. Hij had zich door een raam toegang tot de woning verschaft. Er werden geen goederen ontvreemd. Hij werd voor verder verhoor meegenomen naar het politiebureau waar hij in de loop van vrijdagmorgen in vrijheid is gesteld. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

VENLO Aanranding

VENLO Een 26-jarige vrouw uit Venlo is donderdagavond rond 22.30 uur het slachtoffer geworden van aanranding. De vrouw fietste over de Bovenste Molenweg toen zij een aantal malen onzedelijk werd betast door een onbekende man. Op het moment dat zij vlak bij het hotel kwam, is de man verdwenen. Het betreft een man van ongeveer 25 jaar, 1.75 m. lang, van Zuid-Oost Europese of Noord-Afrikaanse afkomst. Hij had een fors, vierkant gezicht met kort zwart haar. De man had een fors postuur en was gekleed in een grijs/blauw T-shirt en een donkere broek en reed op een mountainbike. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Tegelen, telefoonnummer 0900 88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook