Politiebericht Venlo 10-08-2001
Mediabericht 10-08 (14.00 uur)

NEDERWEERT Winkeldiefstal

Nederweert De politie heeft een 19-jarige inwoonster van Roermond donderdagavond een dagvaarding meegegeven omdat zij een mandvol boodschappen had willen meenemen zonder te betalen. De vrouw winkelde in een supermarkt aan de Kerkstraat en liep met haar mand vol boodschappen de zaak uit. Een kassiere hield de vrouw buiten staande en gaf haar over aan de bedrijfsleider die de politie inschakelde. Zij bekende de diefstal en wilde de levensmiddelen teruggeven. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

ROERMOND Diefstal unieke motor

Roermond De eigenaar van een unieke motor heeft aangifte gedaan van diefstal van zijn vervoermiddel. De motor was door hem zelf gebouwd en vertegenwoordigt een waarde van 30.000 gulden. Het betreft een Star Twin in de kleur blauw met kenteken MT 54 FZ.

ROERMOND Autodieven aangehouden

Roermond - De politie heeft donderdagavond twee Roermondse jongens van 20 en 16 jaar aangehouden na een achtervolging door Roermond. De jongens reden in een gestolen auto en gingen er vandoor zodra zij de politieauto ontwaarden. De Opel Kadett waarin de jongens reden bleek te zijn gestolen en om die reden wilde de politiesurveillance hen staande houden. Na een rit van minstens een kwartier door Roermond, dwars over speelveldjes en links langs vluchtheuvels, strandde de auto waarin de jongens reden in de Bartelstraat en vluchtten beiden het maisveld in. De agenten achtervolgden hen te voet en konden beide jongens in het mais aanhouden. Na hun voorgeleiding en het eerste verhoor bekende de 16- tenminste zeven autodiefstallen op zijn kerfstok te hebben en het verlaten van de plaats van een ongeval op 4 augustus (aanrijding tegen boom in America). De 20-jarige bekende al snel viermaal een auto te hebben gestolen. Beiden zijn in verzekering gesteld en het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook