Politiebericht Venlo 30-07-2001
Mediaberichten 30 juli 16.00 uur

Heythuysen lastige klant aangehouden

HEYTHUYSEN Een 33-jarige man uit Baexem is in de nacht van zondag op maandag door de politie aangehouden, nadat hij ruzie maakte in een café, zichzelf verwondde en vervolgens onder invloed van drank met zijn auto een lantaarnpaal ramde en over de kop sloeg.

Het begon allemaal zondagmiddag is een café aan de Kloosterstraat. De man was daar zo lastig, dat de uitbater hem op zijn gedrag aansprak. Hierop sloeg de man zo hard met zijn vuist tegen de muur, dat de kastelein hem voor de zekerheid naar het ziekenhuis bracht. Daar is de hand in het gips gezet, waarna de kastelein zijn klant weer mee terug nam naar het café. Eenmaal binnen was de klant weer zo vervelend dat hij ditmaal buiten werd gezet. Kennelijk is de man toen in zijn auto gestapt, want even later kreeg de politie melding van een verkeersongeval op de Stationsstraat in Baexem. Daar was de man met zijn auto uit de bocht gevlogen, tegen een lantaarnpaal gebotst en over de kop geslagen. Hij is na behandeling in het ziekenhuis met de politie meegegaan. Na een ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 7 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en vanwege de schade aan de auto ook het kentekenbewijs. Tegen de man is uiteraard proces-verbaal opgemaakt.

Venray verkeersgewonde

VENRAY Bij een botsing tussen een vrachtauto en een personenauto, is maandagmorgen een 36-jarige vrouw uit Venray gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Metaalweg met de Maasheseweg, onder aan de afrit van de A73. Doordat de 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Venray de vrouw niet zag botsten de twee autos tegen elkaar waarna de personenauto over de kop sloeg. De vrouw is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

HEIBLOEM Rectificatie verkeersongeval

HEIBLOEM Bij een verkeersongeval op het kruispunt Meijelsweg Aan de Heijbloem zijn vrijdag rond middernacht twee autos met elkaar in botsing gekomen. Een 40-jarige vrouw uit Nederweert verleende geen voorrang aan een 55-jarige man uit Heibloem. En niet zoals zondag is geschreven, doordat de man geen voorrang verleende. De man liep door de botsing een scheurtje in het borstbeen op en werd naar het ziekenhuis in Weert gebracht.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook