Politiebericht Venlo 29-07-2001
Mediaberichten zondag 29 juli (tot 13.30)

REUVER Brand op tijd ontdekt

REUVER Dankzij de oplettendheid van twee wandelaars uit Reuver werd vrijdagavond rond zeven uur op tijd een beginnende brand ontdekt in de bossen vlakbij camping de Lommerbergen. Toen politie en brandweer ter plaatse kwamen, bleek een stuk bos van 50 vierkante meter in brand te staan. Het vuur was al enige tijd aan de gang, want de brand zat tot een halve meter in de grond. De brandweer had de brand meteen onder de controle, maar was nog zeker een half uur aan het nablussen. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.
HEIBLOEM Verkeersongeval

HEIBLOEM Bij een verkeersongeval op het kruispunt Meijelsweg Aan de Heijbloem zijn vrijdag rond middernacht twee autos met elkaar in botsing gekomen. Een 55-jarige man uit Heibloem verleende geen voorrang aan een 40-jarige vrouw uit Nederweert. De man liep door de botsing een scheurtje in het borstbeen op en werd naar het ziekenhuis in Weert gebracht.
VENLO Politie zoekt aanranders

VENLO De politie is op zoek naar twee onbekende mannen die vrijdagavond rond kwart over tien een achttien-jarige vrouw op de Kapelaan Nausstraat in Venlo hebben belaagd. De mannen kwamen voorbij op een rode bromfiets van het merk Peugeot, type Zenith, met een Duits kenteken. Eén van hen greep de vrouw bij de haren en de heupen. De vrouw - die haar honden uitliet - kon ontkomen, nadat een van de honden de belager had gebeten. Van de twee mannen, die vloeiend Duits spraken, ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.
BLERICK Verkeersongeval

BLERICK Bij een verkeersongeval op de Baarlosestraat is zaterdagochtend een 48-jarige bromfietser uit Blerick aangereden door een 30-jarige automobilist uit Blerick. Toen de automobilist rechtsaf de Molenkampweg wilde inslaan, zag hij de bromfietser op het fietspad over het hoofd. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Venlo vervoerd, waar bleek dat hij een heup had gebroken. ROERMOND Vrouw aangehouden na bedreiging

ROERMOND De politie heeft zaterdagavond een 20-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden, nadat zij een 20-jarige man uit Roermond met een mes had bedreigd. Het incident vond plaats na een ruzie. In de schermutseling die volgde raakte zowel de aanvaller als het slachtoffer licht gewond. De vrouw verzette zich tegen de aanhouding en werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau, waar ze na verhoor tot zondagochtend werd vastgehouden.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook