Politiebericht venlo 24-07-2001
Mediabericht 24-07 (12.30 uur)

Roermond Visserijcontrole

ROERMOND Elf recreanten hebben zondag een proces-verbaal gekregen voor verschillende overtredingen, terwijl 15 maal een waarschuwing werd gegeven. De bijzondere opsporingsambtenaren van de politie in het district Roermond hebben afgelopen zondag een visserijcontrole in de omgeving van Swalmen gehouden. Ook werd aandacht besteed aan de wet op de openluchtrecreatie en de wet milieubeheer. Er werden in totaal 84 controles uitgevoerd, waarbij een gespecialiseerde controleur informatie verschafte aan vissers over de regels rond de visserijwetgeving.

Regio Samen minder

BAARLO - Tijdens snelheidscontroles op de Napoleonsbaan Noord en Zuid en de Rijksweg (N273) heeft de politie in het kader van het project Samen Minder op de N-wegen maandag 467 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 5469 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

Roermond Winkeldief aangehouden

ROERMOND Een 34-jarige in Roermond wonende man heeft maandagmiddag een boete van 300 gulden gekregen, nadat hij in een supermarkt aan de Kasteel Hornstraat was betrapt op het stelen van levensmiddelen ter waarde van 6 gulden. De man werd door personeel staande gehouden en overgedragen aan de politie.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook