Politiebericht Venlo 31-07-2001
Mediaberichten 31 juli (laatste berichten)

Vredepeel verkeersgewonde

VREDEPEEL Bij een botsing tussen twee personenautos zijn de bestuurders daarvan dinsdagmorgen gewond geraakt. Door de ambulancedienst van de nabijgelegen luchtmachtbasis De Peel is eerste hulp verleend aan een 44-jarige man uit Den Bosch die later met een ziekenauto naar het ziekenhuis in Venlo is gebracht.

Het ongeluk gebeurde toen een 24-jarige taxichauffeur uit Venray, op de Peelweg achterop de stilstaande auto van de man uit Den Bosch reed. Die stond stil voor de verkeerslichten bij de afslag naar de luchtmachtbasis van de Groep Geleide Wapens. Medewerkers van de ambulancedienst en leden van de Koninklijke Marechaussee verleende direct de nodige hulp. De gewonde man uit Den Bosch is door de brandweer uit de auto bevrijdt. Beide slachtoffers zijn naar ziekenhuizen vervoerd, respectievelijk Venlo en Helmond, en konden na behandeling weer naar huis.

Swalmen verkeersgewonde

SWALMEN Een 57-jarige man uit Roermond is dinsdagmiddag per traumahelicopter naar het academisch ziekenhuis in Maastricht vervoerd, nadat de man op de Rijksweg-Zuid door nog onbekende oorzaak over de kop sloeg en tegen een boom was gereden. Getuigen zagen hoe het slachtoffer met de rechterwielen van de auto in de berm kwam, weer de weg op schoot en daar over de kop sloeg. De auto botste tegen een boom en kwam uiteindelijk weer op zijn wielen terecht. Het slachtoffer is door de brandweer uit het wrak bevrijd. Over zijn letsel is op dit moment nog niets bekend.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook