Politiebericht Venlo 20-07-2001
Mediaberichten 20 juli (15.45 uur)

WEERT Verkeersslachtoffertje

WEERT Een jongetje van bijna twee jaar uit Weert is vrijdagmorgen het slachtoffer geworden van een verkeersongeval op de Stationsstraat. Het slachtoffertje rende in een onbewaakt ogenblik de straat op en kwam onder een passerende vrachtauto terecht waarbij het op slag werd gedood. De vrachtauto werd bestuurd door een 26-jarige man uit Zwolle. De politie heeft onder meer enkele getuigen van het ongeval doorverwezen naar bureau slachtofferhulp.

ROERMOND Hennepplantage opgerold

ROERMOND Een 30-jarige man uit Roermond is donderdagavond naar aanleiding van een melding aangehouden in een woning aan de Meidoornlaan op verdenking van overtreding van de opiumwet. In de kelder werd een in bedrijf zijnde hennepplantage aangetroffen. Ongeveer 80 planten, assimilatielampen, filters en overige apparatuur werden door de politie in beslag genomen. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Hij kreeg in het kader van snelrecht een boete van fl. 1900,- . Als hij de boete niet betaald zal hij zich op 22 oktober voor de rechter moeten verantwoorden.

MELICK Verkeersovertreder

MELICK Een 22-jarige automobilist uit Posterholt is donderdagavond bekeurd op de Heinsbergerweg. Bij controle bleek hij geen rijbewijs te hebben, tevens bleek de auto niet verzekerd en hij droeg geen gordel. Hij kreeg hiervoor drie bekeuringen.

ROERMOND Aanhouding

ROERMOND Een 21-jarige man uit het Duitse Heinsberg is vrijdagmorgen rond 4.30 uur aangehouden op Kitskensdal op verdenking van diefstal van een auto. De man die op een parkeerplaats in de auto lag te slapen verklaarde dat hij de auto had geleend van een vrouw uit Posterholt. Bij controle bleek dit verhaal niet te kloppen. De man is meegenomen naar het politiebureau en voor verder verhoor ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook