Politiebericht Venlo 27-07-2001
Mediaberichten 27 juli (16.00 uur)

ROGGEL Aanhoudingen na vechtpartij
ROGGEL De politie heeft donderdagavond op een camping aan de Heldensedijk een 41-jarige man uit Arnhem en diens 16-jarige zoon gearresteerd in verband met een vechtpartij waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Een 16-jarige jongen uit Obbicht liep een hoofdwond op en een 17-jarige Weertenaar klaagde over een kneuzingen in het gezicht. Aanleiding voor de ruzie was een eerdere ruzie die had plaatsgevonden maar kennlijk niet goed was uitgepraat. De politie stelt een nader onderzoek in.

VENLO Heler bromfiets aangehouden
VENLO De politie heeft donderdagavond een 17-jarige Blerickenaar aangehouden die zich verplaatste op een bromfiets die als gestolen stond gesignaleerd. De verdachte werd evenals de bromfiets meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor werd de jongen weer in vrijheid gesteld, de politie heeft de zaak in onderzoek.

VENLO 24 Drugsarrestaties
VENLO De politie heeft in het kader van de integrale aanpak van de drugshandel en overlast in Venlo in de periode van 20 27 juli totaal 24 personen gearresteerd. Verder werden 900 gram marihuana, 1300 gram hash en 24 gram heroine in beslag genomen alsmede de nodige attributen. Tijdens een inval in een pand op de Maaskade werd door agenten ruim 40 gram hash aangetroffen die verstopt zaten in een bankstel. De afgelopen week werden er diverse geldboetes uitgereikt met een totale waarde van 500 gulden en 4 personen kregen een verblijfsontzegging.

REGIO 11 Dronken bestuurders
LIMBURG-NOORD De politie Limburg-Noord heeft in de periode 20 27 juli totaal 11 automobilisten betrapt op het feit dat ze teveel alcohol hadden genuttigd. Een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit het Begische Herstal werd donderdag op de A2 onder Echt aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Na een tip controleerden agenten de Belg en namen hem mee naar het politiebureau. Hij saboteerde echter de ademtesten en voor deze weigering zal proces-verbaal worden opgemaakt. Tevens kreeg de man een rijverbod van 24 uur opgelegd. De vrachtauto moestachterblijven in Echt en het bedrijf werd gewaarschuwd. Een 33-jarige automobilist uit Neeritter moest na een achtervolging op de Rijksweg in Linne worden aangehouden. Hij voldeed niet aan een stopteken van de politie en bij de pogingen om hem aan te houden, ramde de man een politieauto. Er raakte niemand gewond. De verdachte kon met hulp van assistentie gearresteerd worden. De dronken automobilisten werden allen bekeurd, totaal nam de politie 5 rijbewijzen in. De controles vonden plaats in Ysselsteyn, Echt, Heythuysen, Weert (2x), Roermond (2x), Blerick en Tegelen. De politie blijft streng toezien op het gebruik van alcohol in combinatie met het deelnemen aan het verkeer.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook