Politiebericht Venlo 27-07-2001
Mediaberichten 27 juli (laatste berichten)

VENLO Vrachtwagen gekanteld
VENLO Een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Berkel en Rodenrijs verloor vanmorgen omstreeks 07.00 uur de macht over het stuur op de rotonde Europaplein in Venlo tijdens het wisselen van rijstrook. Hierdoor kantelde de trekker met oplegger van een bedrijf uit Bleiswijk en bleef op de rechterzijde liggen. Het wegdek alsmede een opstaande betonnen rand van de rotonde raakten beschadigd. Het verkeer moest tot circa 10.30 uur worden omgeleid met assistentie van Rijkswaterstaat. Toen kon het Europaplein weer worden vrijgegeven.

VENRAY 11 keer geen gordel
VENRAY Tijdens een verkeerscontrole op het Brukske heeft de politie vanmorgen 11 automobilisten bekeurd omdat ze geen autogordel droegen.

BELFELD 217 keer te hard
BELFELD Tijdens een radarcontrole op de Rijksweg Noord in Belfeld heeft de politie vanmorgen 217 bekeuringen uitgedeeld onder de 2072 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/uur terwijl de limiet 50 km/uur bedraagt. De controle vond plaats in het kader van het project Samen Minder.

VENLO Eenzijdig verkeersongeval
VENLO Een 86-jarige man uit Venlo raakte vanmorgen gewond toen hij met zijn fiets ten val kwam op de Sinselveldhof. De man moest tussen enkele betonnen blokken doorfietsen en dat lukte niet waardoor hij kwam te vallen. Het slachtoffer werd per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis en daar ter observatie opgenomen.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook