Politiebericht Venlo 27-07-2001
Mediaberichten 27 juli (14.35 uur)

MOOK Arrestatie na mishandeling-2
MOOK De 28-jarige man uit Malden die woensdag werd gearresteerd als verdachte van een mishandeling op een 39-jarige taxichauffeur op 18 juli in Mook heeft een geldboete van 1400 gulden opgelegd gekregen. De man heeft een bekentenis afgelegd en is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

TEGELEN Arrestaties na vernieling
TEGELEN De politie van Tegelen heeft donderdagavond een 32-jarige Tegelenaar en een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden nadat ze van een woning op het Radmakerspad een ruit hadden vernield. Aanleiding was onenigheid tussen enkele buurtbewoners waarvoor de politie al enkele keren eerder die avond had bemiddeld. Beiden verdachten zijn ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek. De 32-jarige Tegelenaar werd eerst behandeld bij de Eerste Hulp aan een slagaderlijke bloeding.

MAASBREE Ernstig verkeersongeval
MAASBREE Bij een verkeersongeval op de Lange Heide in Maasbree is vanmiddag omstreeks 13.00 uur een 56-jarige automobilist uit Maasbree ernstig gewond geraakt. Tijdens de hulpverlening is een traumahelikopter ingezet. De medici besloten echter het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis te Venlo te brengen, dit gebeurde onder politiebegeleiding. De bestuurder was nog bij kennis en verklaarde een blackout te hebben gehad. Vervolgens botst de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een boom. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook