Politiebericht Venlo 12-10-2001
Mediabericht 12 oktober (14.10 uur)

WEERT Man aangehouden

WEERT De politie heeft afgelopen nacht een 23-jarige in Weert wonende man aangehouden nadat deze een vrouw had geslagen. De man moest onder de nodige dwang en met behulp van de handboeien worden overgebracht naar het bureau. Na een melding dat rond 01.50 uur op de Oelemarkt in Weert een vrouw geslagen was, kon de politie op aanwijzingen van getuigen de verdachte aanhouden. Hij werd door een om hem heen staande groep mannen afgeschermd en de agenten hadden enige moeite om de verdachte te kunnen meenemen. Bij zijn aanhouding verzette hij zich behoorlijk en moest om die reden geboeid worden. De vrouw werd door de man geslagen nadat zij hem had aangesproken over vreemde gebaren die hij naar haar maakte.

VENLO Vernieler aangehouden

VENLO Een 45-jarige Venlonaar is donderdagavond aangehouden omdat hij bij het pand van de nachtopvang aan de Rijnbeekstraat een ruit had vernield. Ook zou hij een van de medewerksters hebben geschopt. Hij bleek bij zijn aanhouding onder invloed te verkeren en werd onder het nodige verzet geboeid overgebracht naar het politiebureau en ter ontnuchtering ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

ECHT Bedreiging

ECHT - Een 21-jarige inwoner van Echt heeft de hulp van de politie ingeroepen, nadat twee onbekende mannen hem met een mes hadden bedreigd. De Echtenaar achtervolgde hen omdat ze waren betrapt bij een poging de auto van zijn vriendin te stelen op de Peijerstraat. Omstreeks 22.40 uur zag de vriendin een man in haar auto zitten, die bij ontdekking wegrende. Bij het achtervolgen bleek een tweede man zich bij de verdachte te voegen. Op enig moment draaide de verdachte zich om en bedreigde de Echtenaar met een steekwapen en met woorden

VENLO Wegpiraat

VENLO - Politieagenten hebben donderdagavond omstreeks 21.30 uur een 22-jarige in Tegelen wonende automobilist op de Karbinderstraat staande gehouden. De man viel op vanwege zijn rijstijl op de Maaskade, waarhij met piepende banden in de richting van de St.Urbanusweg reed. Onderweg gaf de automobilist geen richting aan, werkten de remlichten van zijn wagen niet, reed hij over het verdrijvingsvlak bij een inhaalmanoeuvre ter hoogte van het Wilhelminapark en overschreed hij de doorgetrokken streep verderop bij een inhaalmoenoeuvre. Uiteindelijk reed hij met een snelheid van 120 km/u op de St.Urbanusweg. Na aanhouding en in overleg met justitie werd het rijbewijs van de bestuurder ingenomen.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook