Politiebericht Venlo 14-09-2001
Mediaberichten 14 september (14.30 uur)

ROERMOND Winkeldieven aangehouden

ROERMOND De politie heeft donderdagmiddag een 20-jarige man en een 15-jarige vrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in twee winkels aan het Munsterplein. Het tweetal had voor een onbekend bedrag huishoudelijke artikelen en snoepgoed meegenomen zonder te betalen. Zij werden meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Tegen hen is proces verbaal opgemaakt. Het tweetal is in de loop van donderdag in vrijheid gesteld.

HEIDE Verkeersongeval letsel

HEIDE Bij een verkeersongeval op vrijdagmorgen rond 07.45 uur op de Deurneseweg is een 46-jarige automobilist uit Blerick ernstig gewond geraakt. Hij moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij werd geopereerd aan zijn (nog onbekende) verwondingen. Het ongeluk gebeurde toen een auto bestuurd door een 21-jarige man uit Merselo in een onbewaakt ogenblik op de linker weghelft terecht kwam en frontaal botste op de auto van het slachtoffer.

VENRAY Illegale vreemdeling

VENRAY De politie heeft donderdagmiddag een 31-jarige Pool staandegehouden. Na controle bleek de man illegaal in Nederland te verblijven. Hij werd overgedragen aan de vreemdelingendienst en in vreemdelingenbewaring gesteld in afwachting van uitzetting.

ROERMOND Bromfietser staandegehouden

ROERMOND De politie heeft donderdagavond een 27-jarige bromfietser staandegehouden op de Karel Doormanstraat. De bromfiets had geen oranje plaat, was niet verzekerd en de bromfietser had geen bromfietscertificaat. Hij kreeg voor deze drie overtredingen bekeuringen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook