Politiebericht Venlo 12-09-2001
Mediaberichten 12 september (11.45 uur)

ROERMOND Winkeldievegge aangehouden

ROERMOND De politie heeft dinsdagmorgen een 63-jarige vrouw uit Roermond aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in een winkel aan het Munsterplein. De vrouw probeerde cosmetica ter waarde van fl. 20,99 mee te nemen zonder te betalen. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor waar zij een transactie kreeg aangeboden van fl. 250,- die zij meteen betaalde.

HORN Verkeerscontroles

HORN De politie heeft dinsdagmiddag tijdens verkeerscontroles zeven bekeuringen uitgedeeld bij schoolgaande jeugd op de Bergerweg. Zes bromfietsers hadden een te hoge constructiesnelheid en een bromfiets voerde geen deugdelijke verlichting. De politie controleerde bromfietsen op constructiesnelheid, verzekering en bromfietscertificaat. In totaal werden 15 bromfietsen gecontroleerd.

TUNGELROY Schennispleger

TUNGELROY Een 42-jarige vrouw uit Stramproy is dinsdagmiddag geconfronteerd met een schennispleger op de Spechtebaan. De vrouw fietste rond 15.30 uur over de Spechtebaan toen een donkerblauwe auto met Belgisch kenteken stopte. De bestuurder stapte uit, deed de kofferbak open en bleef daar staan. Op het moment dat de vrouw voorbij reed zag zij dat hij zichzelf bevredigde. Het betrof een blanke man van ongeveer 25 tot 30 jaar, lengte 1.70 m. slank postuur, kort donker haar dat achter is opgeschoren, verzorgd uiterlijk gekleed in een roze hemd en lichtblauwe spijkerbroek.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook