Politiebericht Venlo 28-09-2001
Mediaberichten 28 september (13.30 uur)

Tungelroy autobrand door laswerkzaamheden

TUNGELROY Een 19-jarige leerling-automonteur uit Stramproy heeft donderdagmiddag zijn werk letterlijk in vlammen op zien gaan. De man was aan het lassen aan een auto in de garage bij een woning aan de Tungeler Dorpsstraat. Daarbij vatte op zeker moment de bekleding van de auto vlam, waardoor de 13-jaar oude auto volledig uitbrandde. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te doven.

Heide 56 bekeuringen bij snelheidscontrole

HEIDE Bij een radarsnelheidscontrole op de Deurneseweg heeft de politie donderdagmiddag 56 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 1276 voorbijgangers was 117 km/u. Goed voor een bekeuring van fl. 465,-.

Roermond bromfiets uit het verkeer genomen

ROERMOND Een 16-jarige jongeman heeft donderdagmiddag zijn bromfiets afgestaan aan de politie en daarmee voor enkele honderden guldens aan bekeuringen voorkomen. Politiemensen van het Mobiel jeugdteam zagen hem zonder helm over de Fokkerstraat rijden en controleerde daarop de bromfietser. Die bleek geen bromfietscertificaat te hebben, de bromfiets geen gele platen en niet verzekerd te zijn. Verder was de technische staat van het voertuig slecht. De bekeuringen daarvoor zouden bij elkaar zon vijfhonderd gulden kosten. Terwijl de jongeman zijn tweewieler net had gekocht voor tweehonderd gulden. Hij deed vrijwillige afstand en voorkwam daarmee de boetes. De bromfiets zal worden gesloopt.

Venlo 368 bekeuringen bij snelheidscontrole

VENLO Bij een radarsnelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie donderdagmiddag 368 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 1692 voorbijgangers was 95 km/u. Goed voor een bekeuring van fl. 525,-.

Venlo winkeldievegge betrapt

VENLO Een oplettende getuige vertelde donderdagmiddag de politie dat hij zag hoe een vrouw vermoedelijk allerlei spullen weghaalde uit winkels en die telkens in haar geparkeerde auto opborg. De politie observeerde hierop de 42-jarige vrouw uit Venlo een tijdje en zag dat zij inderdaad spullen in de auto laadde. Bij controle vond de politie allerlei goederen in de auto waarvan de vrouw geen kassabonnen had. Zij is daarop aangehouden en wat later in verzekering gesteld. In de woning van de vrouw trof de politie tientallen kledingstukken aan die kennelijk van diefstal afkomstig waren. De kleding is in beslag genomen en de politie onderzoekt de herkomst daarvan.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook