Politiebericht Venlo 19-09-2001
Mediaberichten 19 september (laatste berichten)

REGIO - 472 bekeuringen bij snelheidscontroles
Bij snelheidscontroles in Bergen, Swalmen, Plasmolen, Ven-Zelderheide, Venlo en Blerick heeft de politie Limburg-Noord 472 automobilisten bekeurd. BERGEN Op de Rijksweg zijn maandagmorgen negen automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 256 gecontroleerde voertuigen was 112 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Op de Siebengewaldseweg zijn maandagmorgen 6 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 52 gecontroleerde voertuigen was 71 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Op de Siebengewaldseweg zijn dinsdag met behulp van een lasergun 5 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen was 130 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. SWALMEN - Op de Rijksweg Zuid zijn in het kader van het project samen minder woensdag 122 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1090 gecontroleerde voertuigen was 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. PLASMOLEN - Op de Rijksweg zijn dinsdagavond met behulp van een lasergun vier automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van een van de gecontroleerde voertuigen was 114 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. VEN-ZELDERHEIDE - Op de Kleefseweg zijn dinsdag met behulp van een lasergun 15 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen was 76 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. VENLO - Op de Postweg zijn dinsdagmiddag met behulp van een lasergun 17 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen was 95 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Op de Herungerweg zijn dinsdagmiddag 102 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. BLERICK - Op de Shakespearelaan zijn dinsdag 192 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen was 92 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

TEGELEN - Snelheidsovertreding
TEGELEN - De politie heeft het rijbewijs ingenomen en proces verbaal opgemaakt tegen een 25-jarige automobilist uit Tegelen. De man reed met een snelheid van 110 km/uur over de Venloseweg waar 50 km/uur is toegestaan.

SEVENUM - Verkeerscontrole
SEVENUM Bij een verkeerscontrole op de Venloseweg en de Steeg zijn maandagmiddag negen automobilisten bekeurd. Zes automobilisten zijn bekeurd voor te hard rijden en drie automobilisten zijn bekeurd voor uiteenlopende overtredingen.

TEGELEN Winkeldiefstal
TEGELEN De politie heeft een 79-jarige man uit Venlo aangehouden voor diefstal uit een winkel aan de Arienstraat. De man wilde visvoer meenemen zonder te betalen. Hij moet een boete van 125,- gulden betalen.

WEERT Inbraak zeecontainer
WEERT Afgelopen nacht werd er ingebroken in een zeecontainer op de Risseweg waarbij electrische materialen ter waarde van duizenden guldens zijn gestolen. De container werd opengebroken en vervolgens werden bladblazers, motorheggenscharen, motorkettingzagen en bosmaaiers ontvreemd. Alle materialen zijn van het merk Stihl en ongeveer 1 jaar oud. Gedupeerde is een bedrijf uit Roermond.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook