Politiebericht Venlo 16-09-2001
Mediaberichten 16 september (15.15 uur)

Ell - Brand in schuur

ELL Een schuur achter een woning aan de Magnoliastraat is in de nacht van zaterdag op zondag afgebrand. Mogelijk door kortsluiting. Rond halfvier werd de 65-jarige bewoner wakker door het vuur. De brandweer van Hunsel doofde het vuur. Sporen van braak of brandstichting heeft de politie niet gevonden. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

Echt inbraak in clubgebouw

ECHT In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een clubgebouw aan de Lisweg. Daarbij is behoorlijk wat braakschade ontstaan en zijn onder andere 12 kratten bier gestolen. Surveillerende politiemensen zagen rond halfvier een auto in de buurt van het clubgebouw staan. Toen zij poolshoogte gingen nemen, namen de daders de benen en rende weg via wat bosschages. Een speurhond van de politie raakte uiteindelijk het spoor kwijt en de daders zijn derhalve nog niet achterhaald. In de achtergebleven auto vond de politie de gestolen kratten bier. De politie is een onderzoek gestart.

Echt inbraak in winkel, daders verjaagd

ECHT In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een winkel aan de Houtstraat. Door vermoedelijk met een grote kei een ruit in te gooien, konden de daders binnen enkele kledingstukken weghalen. De eigenaars van de winkel werden door de inbraak wakker en wisten de daders te verjagen door enkele tuinstoelen vanaf het balkon naar beneden te gooien. Daarbij werd de auto van de daders geraakt waarna die het hazenpad kozen.

Deel: ' Politiebericht Venlo '
Lees ook