politie zeeland


---

1661-2010 inbraak woning, ijzendijke
een woning aan de nieuwedijk in ijzendijke is maandag tussen 13.15 en 17.45 uur het doelwit geworden van inbrekers.

de dader(s) heeft/hebben een raam geforceerd om de woning binnen te komen. de woning werd doorzocht en er werden sieraden buitgemaakt.

de technische recherche van politie zeeland gaat sporenonderzoek doen. ook is er door agenten van politie zeeland een buurtonderzoek gehouden, maar daar is, tot nu toe, nog niets uitgekomen.

1662-2010 kitesurfer gewond, oostkapelle
maandag omstreeks 15.45 uur is een duitse kitesurfer gewond geraakt.

de 31-jarige man uit schwerte was aan het kitesurfen toen hij gegrepen werd door een windvlaag. hij werd tegen de paalhoofden aangesmakt, er overheen getild en weer tegen paalhoofden aangegooid.

de man liep door het ongeluk gebroken ribben op. hierdoor ontstond ook een longperforatie. hij is met een traumahelikopter overgebracht naar het erasmus medisch centrum in rotterdam. over zijn toestand is nog niets bekend.

1663-2010 wiel raakt los van auto, vlissingen
maandagavond omstreeks 20.45 uur meldde een automobiliste die op de a58 reed, dat zij net een aanrijding had gehad met een losgeschoten autowiel.

de bestuurder van wiens auto het wiel afkomstig was, gedroeg zich erg agressief tegen de vrouw, dus zij was verder gereden. zij had zelf ook geen schade aan haar auto.

agenten van de zeeuwse politie zijn een kijkje gaan nemen en troffen op de a58, ter hoogte van vlissingen, een auto en daarbij de 37-jarige vlissingse bestuurder. toen de agenten hem aanspraken roken ze dat hij alcohol genuttigd had. de man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. daar heeft hij een ademanalyse gedaan. hieruit bleek dat hij net teveel gedronken had om nog te mogen rijden.

de man kreeg een rijverbod van een uur. zijn auto is op het bureau achtergebleven, omdat er technisch onderzoek aan verricht moet worden.

---- --

Deel: ' Politiebericht Zeeland 14-09-2010 '


Lees ook