politie zeeland


---

124-2012 woninginbraak, vlissingen
maandag tussen 06.00 uur en 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de wilhelminastraat in vlissingen.

het is niet bekend hoe de inbreker(s) binnen gekomen is/zijn. er is een buurtonderzoek gehouden, maar daarvan zijn de resultaten nog niet bekend.

uit de woning zijn een laptop en een fotocamera weggenomen.

125-2012 vrouw dringt woning binnen, vlissingen
rond 22.15 uur schrokken bewoners van een woning aan de molenstraat in vlissingen zich een ongeluk.

ineens stond er namelijk een vrouw in de woning, ze vluchtte ook vrijwel meteen weer naar buiten, achterna gezeten door één van de bewoners. de bewoners belden de politie en toen de agenten op het woonadres aankwamen stond de vrouw inmiddels in de tuin van de woning.

iedereen was op dat moment weer een beetje van de schrik bekomen en de bewoners gaven aan dat ze er samen 'wel uit zouden komen' en de agenten maakten aanstalten om weer te vertrekken. ook de vrouw vertrok.

ineens kwam één van de bewoners de woning weer uitrennen en hij gaf aan dat de vrouw toch iets had gestolen uit de woning. de vrouw werd aangehouden door de agenten en de tas met de portemonnee die zij had weggenomen is weer teruggegeven aan de eigenaar.

de vrouw werd intussen in de politieauto gezet, maar hieruit zag zij in een onbewaakt ogenblik uit te ontglippen. in een ogenblik zat zij er ook weer in, maar nu met de handboeien om.

de vrouw is overgebracht naar een politiecel in torentijd en wordt daar verder gehoord. zij is afkomstig uit vlissingen en 43 jaar oud.

126-2012 oesterstropers aangehouden
in sint annaland, nabij de molendijk, zijn in de nacht van maandag op dinsdag oesterstropers aangehouden.

de twee mannen werden omstreeks 02.45 uur op heterdaad betrapt tijdens een controle. tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

de mannen zijn 25 en 26 jaar oud en afkomstig uit de gemeente kapelle en uit yerseke.


Deel: ' Politiebericht Zeeland 17-01-2012 '
Lees ook