politie zeeland

o-2721-2007 eenzijdig ongeval, ouwerkerk
in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.10 uur vond er op de vissersweg in ouwerkerk een eenzijdig ongeval plaats.
een 26-jarige automobilist uit de gemeente schouwen-duiveland reed over de vissersweg komende uit de richting van de rijksweg n59.
door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.
de man is met een verwonding boven zijn oog behandeld bij de huisartsenpost.

z-2722-2007 voetganger aangereden, hulst
donderdagmiddag rond 17.10 uur is een 44-jarige voetganger uit hulst, op de koolstraat in hulst aangereden door een personenauto.
de man liep op de voetgangersoversteekplaats. de 38-jarige bestuurder, die vanuit de richting van de ijzenhandstraat aan kwam rijden zag de voetganger, in het donker en mist, te laat.
de voetganger hield aan de aanrijding een schaafwond over.

w-2723-2007 poging tot beroving, vlissingen
politie zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een poging tot beroving die vrijdagavond rond 23.30 uur plaatsvond bij een woning in vlissingen.
rond 23.30 uur werd er door een onbekende man bij de woning van het echtpaar aangebeld. toen de 73-jarige mannelijke bewoner opendeed probeerde de onbekende man de woning binnen te komen en bedreigde hierbij met een steekwapen.
de bewoner en zijn vrouw konden de man zelf buiten houden. de 73-jarige man werd bij de worsteling met het wapen in zijn hand geraakt. hij moest zich in het ziekenhuis aan de verwonding laten behandelen.

z-2724-2007 kop/staartaanrijding in mistbank
vanmorgen ronnd 08.00 uur vond op de n62 te terneuzen een kop/staartaanrijding plaats.
een 23-jarige bestuurder van een vrachtwagen met oplegger uit slootdorp reed met ongeveer 40 km snelheid de tunnel uit en belandde in een zware mistbank.
een 30-jarige automobilist uit sas van gent reed in een bestelbus in dezelfde richting maar reed wat harder de tunnel uit. in de dichte mist zag hij de voorliggende truck niet en reed daar vol op in.
de bestuurder van de bestelbus liep een bloedneus om, zijn bestelbus is zwaar beschadigd.
een 51-jarige automobilist uit goes die achter de bestelbus reed botste op de laadruimte van de bestelbus. hierdoor is de gehele rechterzijde van zijn auto gehel opengereten.
deze bestuurder raakte niet gewond.
de tunnelbuis is enige tijd afgesloten geweest maar kon na enige tijd over de linkervluchtstrook geleid worden.


Deel: ' Politiebericht Zeeland 21-12-2007 '


Lees ook