politie zeeland


---

1048-2011 verlaten plaats ongeval, terneuzen
maandag rond 04.00 uur werd in de burgemeester geillstraat in terneuzen een 39-jarige terneuzense automobilist aangehouden. de man was tegen een lantaarnpaal en een personenauto gebotst en was daarna weggereden.
omstreeks 04.30 uur meldden getuigen dat de man eerst op de hoek spuistraat / stadhuisplein tegen de lantaarnpaal was gereden en daarna in de burgemeester geillstraat tegen een geparkeerde auto. de man is daarna weggereden. de politie trof de beschadigde auto later aan bij een woning en bleek de bewoner de eigenaar van de auto. de man was gewond aan zijn gezicht en moest voor behandeling naar de huisartsenpost. hij is hij aangehouden en er werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat er geen alcohol in het spel was. de man is na verhoor weer in vrijheid gesteld en is bereid een schaderegeling te treffen.

1049-2011 mishandeling in vlissingen
zondag rond 03.00 uur werd een 24-jarige vlissinger in de gerbrandystraat in zijn woonplaats zonder reden of oorzaak door enkele personen mishandeld.
het slachtoffer stond met twee vrienden te praten toen een onbekende man aan kwam lopen die ruzie zocht. hij begon te vechten met de 24-jarige man. ze vielen allebei en de 24-jarige verloor het bewustzijn. vervolgens kwam er een auto aan waaruit twee mannen stapten die tegen het hoofd van de 24-jarige man gingen schoppen. de mannen zijn daarna weggereden in de richting van koudekerke. het slachtoffer is met de ambulance naar goes gebracht, waar bleek dat hij een gebroken neus, een lichte hersenschudding, twee blauwe ogen, een bult en schaafwonden op zijn voorhoofd had opgelopen. zondagavond werd de eigenaar van de auto, een 20-jarige vlissinger, aangehouden en in verzekering gesteld. de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

---- --

Deel: ' Politiebericht Zeeland 27-06-2011 '


Lees ook