politie zeeland


---


w-2748-2007 verkeerscontroles op walcheren
dinsdag werden in aagtekerke en middelburg snelheidscontroles gehouden.
de controle op de koekoeksweg in aagtekerke was een aangekondigde controle. hier werden 320 passanten gecontroleerd waarvan 87 harder reden dan de toegestane 60 km/u. de hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.
op de waldammeweg werden 802 passanten gecontroleerd op hun snelheid. hiervan reden 119 harder dan de toegestane 50 km/u.

w-2749-2007 loslopende honden, westkapelle
tegen een 52-jarige vrouw uit de gemeente veere is dinsdagavond proces-verbaal opgemaakt omdat ze haar twee honden liet jagen op een stuk akkerland bij westkapelle.
naar aanleiding van eerdere klachten ging de politie ter plaatse. de vrouw liep op de slaakweg terwijl een van haar honden enkele honderden meters verder op wild aan het jagen was op een stuk land. de vrouw werd gewaarschuwd dat als ze haar honden niet zou aanlijnen, ze een proces-verbaal zou krijgen. hieraan gaf ze geen gehoor en liet haar honden loslopen. ze lijnde haar honden pas aan toen ze daadwerkelijk een proces-verbaal kreeg.

o-2750-2007 man op heterdaad betrapt bij inbraak, stavenisse
een 20-jarige man uit de gemeente tholen is dinsdagavond op heterdaad betrapt bij een inbraak.
rond 18.30 uur was een melding binnen gekomen dat er werd ingebroken in een schuurtje bij een woning aan bos. ter plaatse gekomen troffen agenten de man aan in de schuur met in zijn handen gereedschap. omdat hij niet kon vertellen wat hij daar deed, werd hij aangehouden op verdenking van inbraak. de man was het hier duidelijk niet mee eens en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding waarbij agenten meerdere malen door hem werden bedreigd. ook omwonenden werden door de man verbaal bedreigd. de man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor waarna hij in verzekering werd gesteld voor verder onderzoek.


Deel: ' Politiebericht Zeeland 28-08-2007 '


Lees ook