Zondag 5 December

SNELHEIDSCONTROLE

Bij een snelheidscontrole op de Boxtelseweg in Vught zijn vrijdagmiddag 4 automobilisten op de bon gegaan. De snelste reed 108 km/u in plaats van 80 km/u. In totaal passeerden 31 voertuigen de controlepost.

WONINGINBRAKEN

Vrijdag is ingebroken in een woning aan de Laan van Mariendael in Sint Oedenrode. De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Er wordt een videocamera vermist. De waarde hiervan is niet bekend. Uit een woning aan de Sint Lambertusweg in Boxtel is vrijdagavond een videoapparaat, diverse Sinterklaascadeaus en nieuwe skikleding ontvreemd. De totale waarde van het gestolene is niet bekend. De inbraak vond vrijdagavond plaats. Om binnen te komen werd een toegangsdeur vernield. Bij een woninginbraak op de Langenberg in Boxtel zijn een kleurentelevisie, een videorecorder, enkele sieraden en circa 70 cd's ontvreemd. De inbraak vond vrijdagavond plaats. Om binnen te komen werd een toegangsdeur verbroken.

VECHTPARTIJ, BERLICUM

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Hoogstraat in Berlicum een 20-jarige inwoner van die plaats en een 29-jarige inwoner van Vorstenbosch aangehouden. Beide personen zouden een medewerker van een eetgelegenheid hebben mishandeld. De moeilijkheden ontstonden nadat een groep van circa 15 personen eten bestelde. Zij zouden deze op straat moeten opeten in verband met het sluitingsuur. Een gedeelte van de groep voldeed hier echter niet aan waardoor er moeilijkheden ontstonden. De twee verdachten zijn in de loop van de nacht, na verhoor, in vrijheid gesteld.

ONDER INVLOED

Een 53-jarige automobilist uit Sint Oedenrode heeft een boete gekregen van F 390.= omdat hij onder invloed een auto had bestuurd. De controle vond in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.40 uur plaats op de Corridor in Sint Oedenrode.

Een 21-jarige Haarenaar moest dezelfde nacht zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed een auto bestuurde. De controle vond omstreeks 02.50 uur plaats op de Bosscheweg in Boxtel. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 6 uren.

AUTODIEFSTAL

Vanaf de Esschestraat in Vught is vrijdagavond een grijze Mercedes 300D gestolen. Hierop zit het kenteken SV-16-XL. De auto is nog F 16.000.= waard. Zondagmorgen rond 04.00 uur is vanaf de Baroniestraat in Boxtel een zwarte Volkswagen Polo met het kenteken SF-11-XS ontvreemd.

AUTOINBRAAK

Vrijdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Bosscheweg in Vught. Na het vernielen van een ruitje is de autoradio ontvreemd. Zaterdagmorgen is op een parkeerterrein aan de Boskantseweg in Sint Oedenrode ingebroken in een auto. Na het vernielen van een portierslot werden de autoradio en diverse cd's gestolen.

WONINGINBRAAK, BOXTEL

Zaterdag is ingebroken in een woning aan de Rechterstraat. De toegang werd verkregen door het slot van een toegangsdeur te vernielen. Er worden een onbekend geldbedrag en een gouden ketting vermist.

TASJESROOF, BOXTEL

Een 66-jarige inwoonster van Boxtel is zaterdagavond het slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw liep omstreeks 20.30 uur op het trottoir van de Stationsstraat in haar woonplaats toen een onbekend persoon haar van achteren naderde en de tas van haar schouder trok. De vrouw viel daarbij op de grond. In de tas zaten geen waardevolle goederen.

BELEDIGING, BOXTEL

De politie van Boxtel heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt een 24-jarige Boxtelnaar aangehouden die twee politieambtenaren beledigde. De man belemmerde rond 02.20 uur met zijn fiets de doorgang voor een surveillanceauto. Hij ging niet aan de kant toen hem dit gevraagd werd en weigerde dit ook nadat van hem gevorderd was om weg te gaan. De vordering werd beantwoord met een belediging. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. Hem wacht een dagvaarding.

DIEFSTAL CARAVAN, SINT MICHIELSGESTEL

Vanaf een erf aan de Hoogstraat in St. Michielsgestel is een caravan van het merk Tabbert ter waarde van F 12.000.= ontvreemd. De diefstal vond in de avond/nacht van zaterdag op zondag plaats.

Deel: ' Politieberichten Aa en Dommel - 4161 '
Lees ook