Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven/Helmond 10/23/99

Persberichten 23 oktober 1999/

Politieberichten

Eindhoven: Verdachten diefstal auto aangehouden Op zaterdagmorgen om 2.30 uur zijn op de Kaartmakersring drie mannen, 15,16 en 17 jaar, uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor had een passant gezien dat de drie mannen pro-beerden in te breken in een personenauto aan de Jan van der Capellelaan. De mannen wa-ren daar aan komen rijden in een personenauto. Bij controle bleek deze auto te zijn openge-broken en dat de bedrading was doorverbonden. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Eindhoven: Lastige man aangehouden
Op zaterdagmorgen om 2.20 uur is op het Stratumseind een 22- jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man, die kort daarvoor overlast had veroorzaakt nabij een horeca-aan-gelegenheid, weigerde op vordering van een politieambtenaar te vertrekken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Alcohol
Zaterdagmorgen om 4.10 uur is op de Lodewijk Napoleonlaan een 47- jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Aan het politiebu-reau blies hij op het ademanalyseapparaat 1,80 promillage. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man kreeg een proces-verbaal.

Eindhoven: Baldadigheid
Zaterdagmorgen om 4.44 uur is op de Fuutlaan een 24- jarige man uit Eindhoven aange-houden. De man liep daar met een aanduidingbord 'fietsen buiten de stalling worden verwij-derd' te slenteren. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Diefstal uit woning
Vrijdag tussen 16.30 uur en 20.40 uur is er ingebroken in een woning aan de Harpstraat. Onbekend is hoe men de woning binnenkwam. Uit de woning zijn enkele spaarpotjes, per-soonsbescheiden en twee kratjes bier gestolen.

Helmond: Doorrijden na aanrijding
Zaterdagmorgen om 1.50 uur zijn op de Jozef Israelstraat twee mannen van 27 jaar, uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor hadden zij met hun auto een aanrijding veroorzaakt op de Kanaaldijk Noord West. Direct na de aanrijding reden zij door zonder hun identiteit bekend te maken. De 27- jarige bestuurder bleek gedronken te hebben. Aan het politiebu-reau blies hij 1,50 promillage. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Helmond: Belediging
Zaterdagmorgen om 2.30 uur is op de Havenweg een 31- jarige man uit Enschede aange-houden. Hij sprak daar onwelvoeglijke taal uit naar een politiesurveillanteneenheid. Op vor-dering van de politie weigerde de man te vertrekken. Hij is overgebracht naar het politiebu-reau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Mishandeling
Zaterdagmorgen om 3.25 uur is op de Kromme Steenweg een 20- jarige man uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor had hij op de Steenweg een 32- jarige man uit Helmond mis-handeld. De 32- jarige Helmonder sprak daar, naar aanleiding van een opstootje, de 20- jarige Helmonder aan. Deze nam dat niet en sloeg direct daarop de 32- jarige Helmonder meerdere malen op zijn hoofd. Hij raakte licht gewond aan oor en gezicht. Tegen de 20- jarige Helmonder is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Vernieling
Zaterdagmorgen om 3.50 uur is op de Molenstraat een 57- jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden. Kort daarvoor had hij op de Molenstraat een ruit van een pension vernield. De man, die in het pand was, is na aanhouding overgebracht en ingesloten aan het politiebureau.

Deel: ' Politieberichten Brabant-Zuid-Oost Eindhoven/Helmond '
Lees ook