Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 30-12-99

Persberichten 30 december 1999/

Politieberichten

Eindhoven: Tasjesroof
Woensdagavond omstreeks 20.55 uur is op het Winkelcentrum Woensel een 18- jarige man uit Eindhoven van zijn portemonnee beroofd. Hij stond daar te pinnen. Een onbekende man, die een staaf in zijn hand had, kwam op de Eindhovenaar toegelopen. De Eindhovenaar liep daarop hard weg. De onbekende man liep hem achterna. Plotseling werd de Eindhovenaar tegen zijn been geschopt of geslagen, waarop hij zijn portemonnee liet vallen. Het slachtoffer liep snel weg in de richting van de Clervauxlaan. In de portemonnee zaten enkele pasjes.

Eindhoven: Verkeersongeval
Woensdagavond om 22.55 uur is in een achtertuin van een woning aan de Boschdijk een 31- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor was hij op de Boschdijk met een auto tegen een lichtmast gereden. Direct na de aanrijding nam hij de benen, doch even later kon hij op aanwijzing van getuigen worden aangehouden. Van verdachte is een bloedproef afgenomen. Hij is voor observatie opgenomen in het Diaconessenhuis. De auto bleek op 24 december 1999 in Eindhoven gestolen te zijn. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Alcohol
Woensdagavond om 23.20 uur is op de Locatellistraat een 44- jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Aan het politiebureau blies hij op het ademanalyseapparaat 1,25 promille. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.
Donderdagmorgen om 0.25 uur is op de Tongelresestraat een 41- jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Hij was daar betrokken bij een aanrijding. De man bleek gedronken te hebben De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij blies daar 1,65 promillage. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en een pro-ces-verbaal.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmorgen om 1.00 uur is op de Oirschotsedijk een 17- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek de man in het bezit te zijn van een gestolen OV-jaarkaart. De OV-jaarkaart was afkomstig van een zakkenrollerij op 29 augustus 1999. De man is over-gebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Mishandeling
Donderdagmorgen om 2.06 uur is op het Stationsplein een 17- jarige man uit Son aangehou-den. Kort daarvoor had hij op het Stationsplein een 17- jarige man uit Nuenen in het gezicht geslagen. Door de klap brak een tand van het slachtoffer. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Diefstal auto
Tussen donderdag 0.00 uur en 8.30 uur is er vanaf de Nemerlaerhof een groene personenauto, Volkswagen Golf met het kenteken RR-ZN-67 gestolen. De voorzijde van de auto heeft het uiterlijk van een Corado en is voorzien van spaakwielen.

Deel: ' Politieberichten Brabant Zuid-Oost; Eindhoven '
Lees ook