Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-12-99

Persberichten 29 december 1999/

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal fiets
Dinsdagavond om 19.00 uur is in een woning aan de Frederiklaan een 35- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Kort daarvoor hadden getuigen de man, met een fiets op zijn schouder, op de Frederiklaan zien lopen. De fiets bleek eerder op de avond vanaf de Nieuwe Emmasingel te zijn gestolen. De man is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdach-te is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Geluidsoverlast
Woensdagmorgen om 5.05 uur is in een woning aan de St. Leonardusstraat een 48- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Uit de woning van de man klonk zeer luide muziek, hetgeen overlast veroorzaakte naar bewoners in de buurt. De man is overgebracht naar het politiebureau. De geluidsapparatuur is inbeslaggenomen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Diefstal uit winkel
Dinsdagmiddag om 16.19 uur is op de Markt een 28- jarige vrouw uit Helmond aangehou-den. Even daarvoor had zij vanuit een winkel op de Markt kledingstukken weggenomen. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Brand
Dinsdagavond omstreeks 20.05 uur brak er brand uit in de houtopslag van een school aan het Nieuwveld. Vermoedelijk werd vuurwerk naar binnen gegooid door een vernielde ruit van de houtopslagplaats. De brandweer bluste de brand. De politie stelt een onderzoek in.

Helmond: Bedreiging
Op woensdagmorgen om 9.45 uur is op de Tournooistraat een 37- jarige man uit Helmond aangehouden. De man stond gesignaleerd. Bij zijn aanhouding dreigde hij de politieagenten met een steekvoorwerp. Hij riep daarbij: ? Ik steek jullie kapot?. Het steekvoorwerp, een schede van een bajonet, is inbeslaggenomen. De man is overgebracht en ingesloten aan het politiebureau.

Deel: ' Politieberichten Brabant-Zuid-Oost '
Lees ook