Politiebericht Boxtel 20-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

BEROVING VAN JONGEN, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag is een 17-jarige jongen uit Schijndel beroofd. Rond 01.30 uur liep de jongen samen met een vriend over de Hoofdstraat, ter hoogte van de ABN-AMRO-bank, in Schijndel. Daar werd het tweetal door twee mannen van achter benaderd. Het 17-jarige slachtoffer werd vastgegrepen en tegen de grond gewerkt. Zijn zakken werden leeg gemaakt. De portemonnee met daar in een aantal pasjes en wat geld werd afgenomen en meegenomen. De 17-jarige vriend van het slachtoffer werd door de belagers zo geslagen dat hij ten val kwam. De twee belagers zijn te voet in de richting van de Markt ontkomen. De overvallers waren twee mannen van 18 a 20 jaar oud, een met blond kort haar en de ande-re met donker kort haar. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval die tussen 01.00 en 02.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de bank aan de Hoofdstraat. De politie is bereikbaar op nummer 0900-8844.

AUTO TEGEN VANGRAIL, Haaren

Zondagmiddag werd gemeld dat er op de Rijksweg N65 onder Haaren een auto tegen de vangrail was gereden. Aldaar bleek een 23-jarige man uit Den Bosch met zijn auto tegen de vangrail te zijn gereden. Na een blaastest bleek dat de man te veel gedronken had om met een auto te mogen rijden. Hij werd hiervoor bekeurd en hij kreeg een rijverbod.

AUTO GESTOLEN, Vught

Zondag is vanaf het Marktveld in Vught een groene Volkswagen Golf cabriolet gestolen. Het kenteken van de auto is 28-DL-NL.

SNELHEIDSCONTROLE

Zondagavond is snelheidscontrole gehouden op de Schijndelsedijk in Boxtel. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 27 bestuurders bekeurd. Het hoogst gemeten snelheid was 142 km/u. Het rijbewijs van deze bestuurder, een 28-jarige man uit Schijndel, is ingevorderd.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is een 45-jarige man bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur. De controle vond plaats op de Laagstraat in Vught.

Deel: ' Politieberichten district Aa & Dommel Brabant-Noord '
Lees ook