Politiebericht Boxtel 23-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VROUW VERKRACHT, Sint Michielsgestel

Donderdagmorgen is een 38-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel verkracht. Even na 08.30 uur reed de vrouw met haar auto het parkeerterrein bij de hockeyvelden aan Zegenwerp in Sint Michielsgestel op. Ze stapte uit en ging haar hond uitlaten in het bosgebied in de omge-ving. Toen de vrouw enige tijd, tussen de 15 en 25 minuten, later op de terugweg naar haar auto was, werd ze plotseling door een negroïde man met vermoedelijk een vuurwapen bedreigd. Hij trok de vrouw mee het hoge gras en riet in en verkrachtte haar. De vrouw verzette zich tegen de man en raakte daarbij licht gewond. Na het feit verdween de man vermoedelijk in de richting van de Esscheweg, de vrouw in het hoge gras en riet achterlatend. Het betreft een negroïde man van minstens 1.80 meter lang, mogelijk zelfs nog groter. De politie is op zoek naar getuigen die tussen 08.30 en 09.30 uur in de omgeving van de parkeerplaats bij de hockeyvelden aan Zegenwerp in Sint Michielsgestel iets hebben gezien, of in die omgeving een negroïde man hebben gezien die aan het signalement beantwoord. Of naar mensen die eerder de afgelopen weken een negroïde man in de omgeving van Zegenwerp hebben gezien. De politie is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Woensdagmiddag is een 57-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden. De vrouw was in een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel betrapt toen ze drogisterij artikelen wegnam. De vrouw kreeg een boete van fl. 250,=.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Philippusstraat in Sint Oedenrode. Op deze weg waar 30 km/u gereden mag worden werden 171 voertuigen gecontroleerd. Er werden 64 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst snelheid was 55 km/u.

AUTO IN BRAND, Boxtel

Woensdagavond is op de A2 onder Boxtel een auto uitgebrand. Een 62-jarige vrouw uit Eindhoven reed met haar auto over de A2 in de richting Den Bosch. Nadat de motor van haar auto begon te haperen, stopte ze op de vluchtstrook. Direct daarna kwam er rook onder mo-torkap vandaan en stond de auto in brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto geheel in vlammen opging.

SNELHEIDSCONTROLE, Esch

Donderdag is snelheidscontrole gehouden op de Haarenseweg in Esch. Op deze weg waar 30 km/u gereden mag worden werden 222 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 64 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 65 km/u.

Deel: ' Politieberichten district Aa & Dommel Noord-Brabant '
Lees ook