Politiebericht Boxtel 9-10-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

INBRAAK WINKEL, Schijndel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een winkel aan de Markt in Schijndel. Rond 04.10 uur werden buurtbewoners wakker van glasgerinkel. Ze zagen toen dat drie ge-maskerde mannen de etalage van een juwelierszaak aan de Markt aan het leeg roven waren. De etalageruit was ingeslagen. De mannen wisten met een onbekende hoeveelheid horloges en sieraden met een auto te ontkomen.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Helvoirt

Dinsdagmorgen is een 70-jarige vrouw uit Helvoirt gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw fietste over de Achterstraat in Helvoirt, rechts naast een auto bestuurd door een 82-jarige man uit Vught. De auto wilde op een T-kruising zijn weg linksaf over de Achterstraat vervolgen. Ook de fietsster wilde dat. De autobestuurder stopte om een tegemoet komende auto voor te laten gaan. Op het moment dat hij weer opreed, reed hij de fietsster, die ook inmiddels was opgereden, aan. De Vughtenaar had de fietsster niet gezien. De vrouw kwam op de motorkap terecht en viel vervolgens op de weg. Ze is met onbekend hoofdletsel over-gebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

INBRAAK AUTO, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Gruttolaan in Vught. Van de auto werd een portier opengebroken, waardoor flinke schade aan de auto ontstond. Gereedschap, geluidsboxen en een jas werden onder andere gesto-len.

Deel: ' Politieberichten district Aa & Dommel '
Lees ook