Politiebericht Boxtel 20-09-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

ONDER INVLOED (Boxtel)

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Rijksweg A2 een 21-jarige Pa-rijzenaar aangehouden. De man haalde andere voertuigen rechts in, reed met snelheden van 170 tot 180 kilometer per uur en bleek onder invloed van alco-holhoudende drank. In overleg met Justitie heeft de man een totaalbedrag van f. 920,00 aan boetes betaald alvorens zijn weg te kunnen vervolgen. Het rijden onder vloed kwam hem op f. 410,00 te staan. De snelheidsovertreding kostte hem f. 330,00 en het rechts inhalen op f. 180,00.

ONDER INVLOED (Biezenmortel)

In de nacht van woensdag op donderdag is tegen een 40-jarige Tilburgse auto-mobilist proces-verbaal opgemaakt omdat bij te diep in het alcoholglaasje had gekeken. Hij reed over de Rijksweg N65 onder Biezenmortel.

BEDRIJFSINBRAAK (Boxtel)

In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een bedrijfspand (videotheek) aan de Rechtestraat in Boxtel. De ruit van de voordeur is vernield waarna men onder meer een kassalade met inhoud, videobanden, dvds, movie-boxen en dvd-spelers heeft weggenomen.

ETALAGEROOF (Sint Oedenrode)

Nadat met een slagvoorwerp een gat in een ruit van een winkel aan de Heuvel in Sint Oedenrode was geslagen hebben onbekenden in ieder geval enkele gouden dameshorloges en een gouden collier weggenomen.

ONDERZOEK NAAR INSLUIPING EN MISHANDELING AFGEROND (Box-tel)

De politie heeft deze week een onderzoek naar de mishandeling van een 24-jarige inwoonster van Boxtel afgerond. Een ten tijde van het misdrijf in Boxtel verblijvende 27-jarige verdachte is aangehouden en gehoord. Hij heeft een be-kentenis afgelegd. Hij is inmiddels voorgeleid en op last van de rechter commis-saris en in bewaring gesteld. In de nacht van 25 op 26 augustus j.l. drong de man via een openstaand slaap-kamerraam de woning van het slachtoffer aan de Ons Doelstraat in Boxtel bin-nen. De verdachte was op geld uit maar raakte in paniek toen de bewoonster wakker werd. Toen de vrouw begon te gillen gaf hij haar drie harde stompen met de gebalde vuist op het gezicht en ging er vervolgens vandoor. De technische recherche heeft de identiteit van de verdachte kunnen vaststellen aan de hand van gevonden sporen in de woning.

AUTO WEGGENOMEN NA WONINGINBRAAK (Helvoirt)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning aan de Burgemeester van Rijs-wijkstraat in Helvoirt. Bij die inbraak zijn, naast een portemonnee en een GSM-toestel, de autosleutels weggenomen. Uit de garage is een groene personenauto van het merk Jaguar voorzien van het kenteken 56-GL-NS gestolen.

HENNEPKWEKERIJ (Boxtel)

In een schuur aan de Bunderhof in Boxtel is vanmorgen een hennepkweker op-gerold. De kwekertij met 170 planten is ontmanteld. De stroomvoorziening ten behoeve van de kwekerij werd illegaal afgetapt. De politie onderzoekt wie de eigenaar van de kwekerij is.

Deel: ' Politieberichten district Aa & Dommel '
Lees ook