------ Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland

District Achterhoek Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Persberichten van 27 januari 2003

Dinxperlo Inbraak in schuur en woning

Tussen 24 januari en 26 januari is in een schuur aan de Hagenbosch ingebroken. De daders kwamen binnen door het forceren van een raam. Ook probeerden zij de woning bij de schuur binnen te komen door een raam te vernielen, maar dit mislukte door de goede beveiliging van het raam. Er is niets ontvreemd.

Ulft - Inbraak

Bij een inbraak in een winkel aan de Kerkstraat werd een dvd-speler met theatersysteem gestolen. De inbraak werd gepleegd op 27 januari rond 2.10 uur. Een ruit werd ingegooid en de apparatuur werd meegenomen. Er was veel schade, omdat een partij badolie, die vlak achter de dvd-spelers stond, over de achtergebleven apparatuur is gevallen. Een aantal spelers werd hierdoor onbruikbaar. Een getuige zag een kleine man of jongen met een blauwe pet weglopen. De politie komt graag in contact met getuigen via telefoonnummer 0900-8844.

Doetinchem - Inbraak

In een warenhuis aan de Hamburgerstraat werd op 27 januari rond 3.50 uur ingebroken. De dader vernielde een ruit en vernielde binnen enkele vitrines. Hij nam verschillende foto- en videocamera's weg. Een getuige zag rond 3.55 uur een man wegfietsen. Het gaat om een man met een oranje bivakmuts of sjaal om zijn hoofd, gekleed in een spijkerbroek, donkere jas en sportschoenen en hij had een zwarte rugzak op zijn rug. De politie komt graag in contact met getuigen via telefoonnummer 0900-8844.

Dinxperlo - Inbraak

Tussen 24 januari en 27 januari is er in een bedrijfspand aan de Helmkamp ingebroken. De dader brak de buitendeur open en doorzocht het kantoor. Hij ging ervandoor met een computer en geld.

Einde berichten.

Voor informatie:

Andrea Jansen, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 50

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten district Achterhoek 27-01-2003 '
Lees ook