Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-07-2001

Politieberichten district Binnensticht, 13.00 uur
Overvallen pakt geldkistje

ZEIST- Op vrijdagmiddag werd een 49-jarige man uit Zeist beroofd van zijn geldkistje.

De man was alleen in een bedrijf gelegen aan de Cornelis Schellingerlaan. De man zat achter een computer toen hij plotseling een mannenstem achter hem hoorde die vertelde dat hij niet achterom mocht kijken.

De onbekende man pakte vervolgens een geldkistje dat op het bureau stond en verliet het kantoor weer. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Plantage aangetroffen

ZEIST-Op vrijdagochtend werd een hennepplantage aangetroffen in een woning gelegen aan de Koppelweg. Na binnengekomen informatie deed de politie de inval en trof hier 172 weedplanten aan. De 34-jarige eigenaar van de plantage werd aangehouden en verhoord op het bureau. De planten met bijbehorende apparatuur werden door de politie meegenomen.

Inbrekersduo aangehouden

BILTHOVEN- Op vrijdagavond werden een 20-jarige vrouw en een 29-jarige man uit Utrecht aangehouden.

Even daarvoor was er ingebroken in een school gelegen aan de Leeuweriklaan. Een getuige had het duo met een computer over het schoolplein zien lopen en vervolgens zien wegrijden in een auto.

De politie startte vervolgens een zoektocht en politieagenten in Utrecht troffen de auto aan op de Okkernootstraat. De bestuurder, de 29-jarige man, van de auto werd achterhaald en werd samen met de 20-jarige vrouw aangehouden. De computer lag nog achterin de auto en gaat weer retour naar de school.

Verkeerscontrole

GROENEKAN- Op vrijdagochtend vond er tussen acht en twaalf uur een snelheidscontrole plaats op de Koningin Wilhelminaweg. In totaal passeerden hier 1246 voertuigen waarvan er 175 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.

Deel: ' Politieberichten district Binnensticht, 13.00 uur '
Lees ook