Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-08-2001

Politieberichten district Binnensticht, 08.45 uur
Snelheidscontrole

ODIJK Dinsdagmorgen hield de politie tussen acht uur en half tien een snelheidscontrole op de Singel. De toegestane snelheid bedraagt hier 50 km per uur. In totaal reden achttien automobilisten te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km per uur.

In slaap gesukkeld

DE BILT Een 78-jarige automobilist uit De Bilt sukkelde dinsdagmiddag omstreeks drie uur toen hij op de Hessenweg reed in slaap. Zijn auto schampte daarbij een rechts van de weg geparkeerde auto en kwam tegen een reclamezuil tot stilstand. De medepassagier, een 77-jarige vrouw uit De Bilt, raakte lichtgewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat de automobilist verklaarde dat hij wel vaker in slaap viel tijdens het autorijden, heeft de politie zijn rijbewijs ingenomen. Ook is proces verbaal opgemaakt.

Zonder rijbewijs

ZEIST Dinsdagavond rond kwart voor negen zagen surveillerende agenten een automobilist op de Kwikstaartlaan rijden die zondag jongstleden was bekeurd voor het rijden zonder geldige papieren. De man, een 26-jarige inwoner van Zeist, werd opnieuw aangehouden maar nadat hem was medegedeeld dat zijn auto in beslag was genomen, reed hij doodleuk weg. Uiteindelijk werd de auto aangetroffen op de Nijenheim. De eigenaar ontvangt een aantal bekeuringen.

Deel: ' Politieberichten district Binnensticht '
Lees ook