Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 13.00 uur
Tanken zonder te betalen

MAARTENSDIJK De politie ontving op zaterdagmiddag de melding dat personen bij een tankstation aan de Koningin Wilhelminaweg waren doorgereden zonder te betalen voor het tanken.

Surveillerende agenten zag het betreffende voertuig rijden op de Zuilense Ring. Via de Ring volgde de politie de auto en liet deze stoppen op de A2 ter hoogte van Breukelen. De twee inzittenden, een 23-jarige man uit Maarsen en een 17-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden.

Agressie in het verkeer

BUNNIK - Op zaterdagavond heeft de politie een 26-jarige man uit Houten en een 55-jarige man uit Bunnik aangehouden. Beide mannen waren wegens een verkeersconflict op de Schoudermantel uitgestapt uit hun auto`s en gingen elkaar te lijf. Over en weer werden klappen uitgedeeld en sneuvelde de voorruit van de 55-jarige man.

De beide mannen werden door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd besloten om het bij een bemiddeling te laten en werden de mannen heengezonden.

Autobrand

BILTHOVEN Op de Obrechtlaan is gisteravond een personenauto in de brand gevlogen. De brandweer heeft het voertuig geblust. De brand was ontstaan door kortsluiting in de auto. Niemand raakte gewond door de brand.

Snelheidscontrole

DE BILT Op zaterdagmiddag heeft de politie tussen half drie en half vijf een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg (N237). In totaal werden 1151 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan reden 100 voertuigen te hard. De hoogst gemeten snelheid was 134 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

Deel: ' Politieberichten district Binnensticht '
Lees ook