Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.35 uur
Snelkraak

DE BILT In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober vond bij een bank aan de Hessenweg een snelkraak plaats.

Omstreeks vier uur werd door getuigen naar de politie gebeld dat onbekenden zojuist met een shovel waren ingereden op de bank. Ter plaatse constateerde de politie dat door middel van een shovel de pinautomaat uit de muur was geschept. Vermoedelijk werd de pinautomaat overgeladen op een gereedstaande pick-up.

De shovel was eerder die nacht in de buurt weggenomen.De politie is op zoek naar getuige(n) die in de nacht iets hebben gehoord of gezien. Heeft u informatie belt u dan naar de politie van het district Binnensticht tel.: 0900 88 44.

Aanhouding na inbraakpoging

ZEIST Na een eerdere poging maandagavond in een winkel aan de Voorheuvel in te breken, heeft de politie bij de tweede poging een verdachte kunnen aanhouden. Na de eerste poging hield de politie de winkel in de gaten.

Rond half twee dinsdagmorgen deed iemand opnieuw een poging in te breken. Toen de politie hem wilde aanhouden rende de verdachte weg maar na een korte achtervolging werd hij aangehouden. De man, een 37-jarige inwoner van Zeist, is ingesloten op het politiebureau.

Deel: ' Politieberichten district Binnensticht '
Lees ook