Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-09-2001

Politieberichten district Binnensticht, 11.25 uur
Diefstal pinpas en geld

BILTHOVEN Op zaterdagmiddag werd een 52-jarige inwoner van Bilthoven het slachtoffer van diefstal van zijn pinpas en geld bij een geldautomaat aan de Vinkenlaan. De man wilde geld pinnen en werd daarbij afgeleid door een onbekende man en vrouw. Deze gaven hem aan dat hun pinpas nog in de automaat zat. Tijdens het pinnen leidde het tweetal het slachtoffer af en zagen kans om de pinpas en een geldbedrag van het slachtoffer te weg te nemen. De man en de vrouw verdwenen hierna in de richting van winkelcentrum de Kwinkelier.

De mannelijke verdachte was ongeveer 35 jaar oud, had zwart kort haar en was gekleed in een zwart kostuum met wit overhemd. De vrouwelijke verdachte was tussen de 30 en 35 jaar oud, had lang donkerkleurig haar en droeg een lange grijze wollen jas.

De politie adviseert om bij handelingen bij geldautomaten, u niet af te laten leiden door andere mensen die zich daarbij ophouden met verzoeken om hulp bij het pinnen. Indien men het een en ander niet vertrouwt kan men beter elders een geldautomaat opzoeken.

Deel: ' Politieberichten district Binnensticht '
Lees ook