Politiebericht Uden 10-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

GSM GESTOLEN

Op de Korte Kerkstraat in Veghel is donderdagmiddag een 20-jarige inwoner van Hintham beroofd van zijn mobiele telefoon. Op het moment dat de man aan het bellen was, werd het apparaat door de passagier van een voorbij rijdende scooter uit zijn hand gerukt. Schade f.600,--.

GELDBOETES VOOR VEGHELAAR

Op de Pastoor van Haarenstraat in Mariaheide is rond middernacht een 58-jarige inwoner van Deursen betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur. Later in de nacht zagen surveillerende agenten een 28-jarige automobilist uit Veghel op de N-265 door rood licht rijden. Vervolgens de man er als een haas vandoor. Op de Tulpenstraat in Veghel werd hij aangehouden. Hij bleek onder invloed te zijn. De man kreeg een boete van f.410,-- voor het rijden onder invloed en f.180,-- voor het passeren van het rode licht. Zijn rijverbod bedroeg twee uur.

WEER QUAD GESTOLEN

Donderdagmorgen werd in Zeeland de diefstal ontdekt van een quad. Op Zevenhuis in Zeeland. Om bij het afgesloten voertuig te komen werd een gedeelte van een omheining opengeknipt. De quad, van het merk Suzuki, is enkele duizenden guldens waard.

Deel: ' Politieberichten district De Leijgraaf Noord-Brabant '
Lees ook