Politiebericht Den Bosch 10-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

BROMFIETS GESTOLEN, Den Bosch

Donderdagavond is vanaf de Zuidewijn in Den Bosch een Yamaha Aerox bromscooter gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromscooter is BHB-667.

WATEROVERLAST, Den Bosch

Donderdagavond zijn politie en brandweer uitgerukt naar aanleiding van een melding van wateroverlast in een woning aan de Schutskampstraat in Den Bosch. In de woonkamer van de woning kwam het water van het plafond en langs de muren gelopen. Na onderzoek bleek, dat bij de bovenburen de wasmachine door een defect voor de wateroverlast zorgde. In de woning was niemand thuis. De brandweer kon via de ladderwagen in de woning komen en het lek dichten.

AUTO UITGEBRAND, Den Bosch

Donderdagavond werd een autobrand gemeld op Lokeren in Den Bosch. Door de brandweer en omstanders kon de brand worden geblust. Uit onderzoek bleek dat de auto eerder elders in Den Bosch was gestolen.

INBRAAK CAFÉ, Den Bosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een café aan het Stationsplein in Den Bosch. Rond middernacht werd de politie gewaarschuwd omdat het alarm van het café afging. In het café bleek te zijn ingebroken. De achterdeur werd opengebroken en in de zaak werden twee kasten opengebroken. Een gering geldbedrag werd gestolen.

GLAASJE OP, Den Bosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 21-jarige man uit Maaskantje bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Sumatrastraat in Den Bosch.

MOTORFIETS GESTOLEN, Drunen

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een garage bij een woning aan de Stationsstraat in Drunen. De deur werd opengebroken. Vanuit de garage werd een Yamaha RN04 YZF-R1 motorfiets gestolen. Het kenteken van de motor is MB-TL-97.

BROMFIETS GESTOLEN, Den Bosch

Donderdagavond is vanaf de Antwerpenstraat in Den Bosch een zwarte Aprilia SRLC racing, bromfiets gestolen. De bromfiets met een waarde van ongeveer fl. 5600,- heeft als verzekeringsnummer BBH-902.

Deel: ' Politieberichten district Den Bosch '
Lees ook