Politiebericht Den Bosch 20-09-2001
Politiebericht district Den Bosch

INBRAAK IN WINKEL (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond heeft een onbekende man een inbraak gepleegd in een winkel aan het Mgr. Van Roosmalenplein in s-Hertogenbosch. Twee getuige gingen, nadat zij glas gerinkel hadden gehoord polshoogte nemen en zagen een man met een onbekend voorwerp in de handen naar buiten lopen. De getuigen zijn de inbreker, die vluchtte in de richting van Cypresstraat, nog achterna gegaan maar verloren hem uit het oog. In de winkel zijn twee trottoirtegels aangetroffen waarmee de ruit van de toegangsdeur was vernield. Er is in ieder geval een tv-toestel weggenomen.

GESTOLEN AUTOS (s-Hertogenbosch)

In de nacht van woensdag op donder dag is op de Lokerenpassage in s-Hertogenbosch een Opel Corsa in vlammen opgegaan Aan de hand van het chas-sisnummer kon de eigenaar worden achterhaald. Zijn auto bleek enkele uren tevoren te zijn gestolen. Op de Mayweg in s-Hertogenbosch zagen agenten een auto scheef in een par-keervak staan. Ook deze auto bleek van diefstal afkomstig. De auto is in de nacht van maandag op dinsdag te zijn gestolen vanaf de Stanleystraat in s-Hertogenbosch.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Een 20-jarige automobiliste uit s-Hertogenbosch is woensdagmiddag nadat zij op de Parallelweg in haar woonplaats een aanrijding had veroorzaakt doorgere-den. De vrouw reed vanaf een parkeerplaats langs genoemde over de stoep de hoofdrijbaan op. Zij kwam daarbij in botsing met de auto van een 60-jarige au-tomobilist uit Volkel. De vrouw reed door maar werd door een vriend van de be-nadeeld uit Volkel met zijn auto tot stoppen gedwongen. De vrouw is door de politie als verdachte gehoord. Bij nader onderzoek kwam vast te staan dat de auto niet APK gekeurd was, dat er geen geldige WA verzekering was afgesloten en dat de vrouw niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

HARDDRUGS EN VUURWAPEN AANGETROFFEN (Rosmalen)

Bij een onderzoek in een woning aan de Jan Kruzemanstraat in Hintham heeft de politie een ruim 70 XTC-pillen en een vuurwapen met geluiddemper aangetrof-fen. In de woning zijn de 27-jarige bewoner en een 34-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aangehouden.

DRANKGEBRUIK OP STRAAT (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen is tegen vier personen, drie mannen van 45, 36 en 31 jaar en een vrouw van 39, allen zonder vast- woon- of verbijfplaats, proces-verbaal opge-maakt omdat zij op de Pastoor de Kroonstraat aan de openbare weg aan de al-coholhoudende drank zaten.

Deel: ' Politieberichten district Den Bosch '
Lees ook