Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 12-07-2002 Persberichten district Den Bosch

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is bij een snelheidscontrole op de Bruistensingel in `s-Hertogenbosch van een 32-jarige Bosschenaar het rijbewijs ingevorderd. De man reed 100 km/u waar hij 50 km/u mocht rijden.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag zijn een 18 en een 19-jarige Bosschenaar aangehouden. Ze werden in een winkel aan de Pensmarkt betrapt toen ze kleding wegnamen. Ook uit een aantal andere win-kels bleken ze spullen hebben gestolen. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

JONGEN GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 16-jarige bromfietser uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een ongeval. De jongen reed met zijn bromfiets de onbewaakte overweg in de Aziëlaan over. Op het moment dat hij op de overweg reed bemerkte hij dat er een trein over de overweg kwam. De jongen reed tegen de zijkant van de trein. Hij is met kneuzingen en een botbreuk overge-bracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 24-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van 190. De controle was op de Markt in `s-Hertogenbosch.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagavond werd gemeld dat op de Celsiusstraat in `s-Hertogenbosch een auto tegen een geparkeerde camper was gereden. Bij controle bleek de 43-jarige bestuurder uit `s-Hertogenbosch van de auto te veel te hebben gedronken. De man had bij vier keer de maxi-maal toegestane hoeveelheid alcohol gebruikt. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

MAN BEROOFD, `s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 22-jarige man uit Velddriel beroofd. Rond 04.10 uur liep de man samen met een vriend over het Stationsplein in `s-Hertogenbosch. Daar wer-den ze bijna aangereden door een tweetal op een bromscooter. Toen ze hier wat van zeiden, kwam het tweetal terug en schopten de slachtoffers. Hierbij kwam de bromfietser met zijn duopassagier ten val. Het tweetal stond op en bedreigde vervolgens de slachtoffers. Ze dwongen een van hen geld te gaan pinnen. Op het moment dat de man ging pinnen, deed het tweetal een greep in de portemonnee van de man en verdween met de inhoud daarvan. Het tweetal op de bromfiets betrof twee mannen tussen de 20 en 25 jaar, donker haar en donkere kleding. Ze hadden een getinte huidskleur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten district Den Bosch '
Lees ook