Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.40 uur
Snelheidscontrole

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op de Westsingel werd vrijdagmiddag een snelheidscontrole gehouden tussen één uur en half drie. Tien bestuurders reden te hard, de hoogst gemeten snelheid was 75 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Dronken achter het stuur

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Een 23-jarige man uit Schotland reed in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks half twee weg vanaf de parkeerplaats aan de Hoekstraat. Hij deed dit met een hoge snelheid en botste daarbij tegen een andere geparkeerde auto die hierdoor zwaar beschadigd raakte. Daarna reed de automobilist door in de richting van het dorp om vervolgens weer terug te keren naar de plek des onheils. Daar werd hij door getuigen uit de auto gehaald en even later overgedragen aan de politie. De man bleek gedronken te hebben (1,4 promille) en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ook kreeg hij een rijverbod van zes uur opgelegd.

Bromfietser komt ten val

BAARN Aan de Maatkampweg raakte vrijdagmiddag omstreeks vijf uur een 16-jarige jongen gewond toen hij met zijn bromfiets onderuit was gegaan.
De Baarnse jongen was na zijn val tegen een houten paaltje aangekomen. Hij had letsel aan zijn arm en klaagde over pijn in zijn buik. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. Het is niet duidelijk waardoor zijn val werd veroorzaakt.

Verkeerscontrole

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Aan de Oude Haven en de Havendijk werden vrijdagmiddag autos gecontroleerd op het hebben van een parkeervergunning.
In twee auto`s bleek geen vergunning te liggen. Tegen de eigenaren wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten district Eemland noord, 09.40 uur '
Lees ook