Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.00 uur
Aangehouden voor belediging

BAARN Donderdagochtend fietste een surveillerende agent over de Thorbeckelaan. Zonder aanleiding werden door een man diverse beledigende opmerkingen gemaakt. Met behulp van collegas kon de man, een 36-jarige inwoner van Amersfoort, later worden aangehouden. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Verzoek retourneren bandjes

SOESTERBERG Tussen dinsdag en woensdag is op de Amersfoortsestraat een videocamera met diverse videobanden en fotorolletjes ontvreemd. Het gaat om opnames van een gezelschap met verstandelijk gehandicapten, dat samen vakantie viert aan de Amersfoortsestraat. De rechtmatige eigenaren verzoeken de banden te retourneren of bij de politie af te geven in verband met de emotionele waarde van de goederen.

Auto in brand

SOEST Donderdagmiddag om vier uur werd de politie gewaarschuwd in verband met een brandende auto aan de Van Weedestraat. De auto was geparkeerd en in brand gevlogen. De ter plaatse gekomen brandweer had de brand snel onder controle, de oorzaak is echter onbekend. Wel was het hele motorgedeelte uitgebrand. De auto is weggetakeld.

Brand in bedrijvenpand

SOESTERBERG Donderdagmiddag om kwart voor zes werd de politie gewaarschuwd in verband met een brand in een bedrijvenpand aan de Stemerdingweg. Bij het pand kwam de rook uit alle kieren. De brandweer verschafte zich toegang door een ruit te forceren. De brand is vermoedelijk ontstaan door het legen van een asbak in een prullenmand. Waarschijnlijk was een van de sigaretten nog niet goed uit en is dat in de prullenmand gaan smeulen. De schade is beperkt gebleven.

Deel: ' Politieberichten district Eemland Noord (Utrecht) '
Lees ook