Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 9.25 uur
Gordelcontrole

SOEST Dinsdagmiddag tussen twee en drie uur heeft de politie een gordelcontrole gehouden op de Birkstraat. In totaal werden negen bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de gordel. Eén van de bestuurders kreeg een proces verbaal uitgereikt omdat de APK van de auto verlopen was.

Parachutist zet de vaart erin

EEMNES Dinsdagavond om negen uur zagen surveillerende agenten een parachutist met een motor met propeller vliegen over de weilanden bij de Creekenweg/Stammeweg. In Nederland is het verboden zon apparaat te vliegen, dus toen de parachutist landde, werd hij aangehouden en meegenomen voor verhoor door de luchtvaartpolitie. Zijn materiaal is in beslag genomen.

Rijden onder invloed

BAARN - In de nacht van dinsdag op woensdag om half twee controleerde de politie op de Amsterdamsestraatweg een bestuurder op het rijden onder invloed. De 31-jarige inwoner van Vianen moest een blaastest afnemen, waaruit bleek dat de man teveel gedronken had. Hij moest daarop meekomen naar het bureau. De man bleek een alcoholpromillage van 0,65 in zijn lichaam te hebben. Dat leverde hem een rijverbod van één uur en een boete van 410 gulden op.

Deel: ' Politieberichten district Eemland noord '
Lees ook