Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-10-2001

Politieberichten district Eemland noord, 13.10 uur
Onder invloed

BAARN Een 23-jarige man uit Baarn is in de nacht van vrijdag op zaterdag betrapt op het rijden onder invloed op zijn bromfiets. Op de Acacialaan moest de man een blaastest ondergaan. Hij bleek teveel alcohol in zijn lichaam te hebben (0,8 promille).

Omdat de man al twee keer eerder rijdend met alcohol op betrapt is, zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden.

SOEST Op de Koninginnelaan is een 26-jarige Zeistenaar in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden omdat hij met teveel alcohol op achter het stuur zat. Op het politiebureau bleek de man 0,95 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Hij kreeg een boete van 700 gulden en een rijverbod van drie uur.

Aanrijding met letsel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Een 16-jarige Bunschoter is vrijdagavond om vijf voor tien met zijn bromfiets aangereden door een 18-jarige automobilist uit Nijkerk. De man uit Nijkerk reed over de Bikkersweg, komen de uit de richting van Nijkerk en gaand richting kruising met de Rengersweg.

Op de kruising gaf hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende bromfietser. Met letsel aan arm en hoofd werd de Bunschoter overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis.

Parkeercontrole

SOESTERBERG Vrijdagmiddag heeft de politie in de blauwe zone rond de Rademakerstraat en de Van der Griendtlaan gecontroleerd. Dit wil zeggen dat er geparkeerd moet worden met gebruikmaking van een parkeerschijf.

Er werden veertien bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het niet hebben van een parkeerschijf, het overschrijden van de tijd en het parkeren buiten de vakken.

Deel: ' Politieberichten district Eemland noord '
Lees ook